CDR.cz - Vybráno z IT

V Middle-earth: Shadow of Mordor si vás nepřátelé budou pamatovat [E3 2014]

Shadow Of Mordor Hlavni
Kontroverzní projekt od tvůrců série F.E.A.R. se připomíná novým videem rekapitulujícím systém nemesis, díky němuž se skřeti, jež na svém tažení přes Středozem potkáte, budou vyvíjet a při dalším setkání s vámi patřičně reagovat.

E 3 Special

Pokud protivníkovi useknete ruku, a ten se dá na útěk, můžete se spolehnout, že příští setkání s ním proběhne velmi zajímavě. Zášť vůči vám totiž ponese stejně jako jizvy, které jste mu vyrobili, a možná se dokonce změní jeho hierarchické postavení.

Zábavná mechanika by měla zajistit jedinečnost každého střetu a vždycky se tak budete moct těšit, co se asi stane. Zdaleka nejlepší je přitom překvapení zelenokožce přesvědčeného o smrti hlavního hrdiny.

Jelikož je protagonista Talion něco jako poloviční nazghûl, disponuje škálou tomu odpovídajících schopností, jež hraní značně obohatí. Když se například vydáte na cestu za zabitím určitého oponenta, můžete ho ještě před bojem oslabit, nebo pokud tomu nahrávají okolnosti, převzít kontrolu nad myslí jednoho z jeho přisluhovačů a ovlivnit ho, aby práci udělal za vás.

Shadow Of Mordor 1Shadow Of Mordor 2

Middle-earth: Shadow of Mordor je nová fantasy akce s prvky Assassin's Creed, dějově zasazená mezi příběh Hobita a Pána prstenů, v níž dostanete pod kontrolu pomstychtivého hraničáře, jemuž Sauronova armáda v noci návratu do Mordoru zavraždila rodinu. Titul vyjde 7. října pro PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One. 

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V Middle-earth: Shadow of Mordor si vás nepřátelé budou pamatovat [E3 2014]

Žádné komentáře.