CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout Shelter pro mobily už porazilo v žebříčku i Candy Crush [E3 2015]

Fallout Shelter Screenshot 02
Před pár dny došlo teprve na oznámení mobilní hry Fallout Shelter, kde spravujete vlastní Vault, a už dnes se může pyšnit stanutím mezi tři nejvýdělečnější kousky na App Storu.

E 3 Special 2015 Intel

O Fallout Shelter už jsme během této E3 výstavy jednou psali. Ve zkratce se stanete správcem vaultu, vylepšujete jej, udržujete své obyvatele šťastné a hrajete takové The Sims v postapokalyptickém světě na mobilu.

Související zprávy:


Candy Crush doteď byl celé tři roky na britském a americkém App Store jedním z korunovaných králů Top 3 nejvýdělečnějších aplikací. Až teď se tato hříčka potopila níže, a to zásluhou pouze tři dny (!) starého Fallout Shelter. V žebříčku se stále na prvním a druhém místě nacházejí tituly Clash of Clans a Game of War: Fire Age.

Neznamená to ovšem, že by Fallout Shelter nutil hráče k placení kvůli postupu ve hře. Bezplatný model Fallout Shelter neobsahuje časové limitace, které můžete znát z běžných Free-To-Play. Hru si jednoduše stáhnete a můžete hrát, jak jen chcete.

Jakožto ve F2P hře ale samožejmě nějaké mikrotransakce jsou přítomné. Po jednom dolaru si můžete pořídit krabičky s náhodnými předměty (nebo za 20 dolarů čtyřicet krabiček). Koncept otevírání krabiček připomíná HearthstoneÚsilím je ale získáte i běžným hraním. 

Fallout Shelter 3Fallout Shelter 4

Jak se ukázalo, tento jediný platební prvek dokázal vyhoupnout titul až do horní trojice. Co se týče počtu stažení hry, stanul Fallout Shelter taktéž na vrcholu, předehnal i Facebook, YouTube a Instagram.

Už jste si stihli Fallout Shelter vyzkoušet? Jak se vám hra líbila? Nebo musíte čekat na verzi pro Android (případně Windows Phone, který potvrzen nebyl)? 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Fallout Shelter pro mobily už porazilo v žebříčku i Candy Crush [E3 2015]

Žádné komentáře.