CDR.cz - Vybráno z IT

Spravujte vlastní Vault s Fallout Shelter, spin-offu na zařízení s iOS [E3 2015]

Fallout Shelter Screenshot 03
Fallout 4 není jediný titul z tohoto univerza, který letos vychází. Bethesda se rozhodla, že velkou hru podpoří odlehčeným spin-offem pro zařízení s operačním systémem iOS a zpříjemní tak čekání nedočkavcům na regulérní čtvrtý díl.

E 3 Special 2015 Intel

Fallout Shelter představuje jakéhosi správce Vaultu pro dotyková zařízení. Hráčovo úkolem bude starat se o tamější obyvatele, poskytovat jim podmínky nutné k životu, chránit je před nebezpečím z pustiny, odrážet nájezdnická přepadení a zkoumat nové technologie, které by pomohly přeživším k prodloužení délky jejich pobytu v podzemí.

Související zprávy


Fallout Shelter Screenshot 02Fallout Shelter Screenshot 01

Vše je vyhotovené v klasické cartoon-optimistické grafice s prvky retrofuturizmu. Ovládací prvky ctí zásady uživatelské přívětivosti pro ovládání na dotykových displayích. Líbí se vám tato hra? Máme pro vás dobrou zprávu. Máte-li iPhone 6, iPhone 6 Plus nebo iPad Air 2 (vše minimálně s iOS 7), lze ji nyní stáhnout a hrát, zdarma.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Spravujte vlastní Vault s Fallout Shelter, spin-offu na zařízení s iOS [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 14:58 | Psycho Mantis | DIIT + CDR je posedlé nenávistí k Apple a teď...

Zobrazit diskusi