CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 4 se poučí z historie. Na konzolích bude podporovat PC mody [E3 2015]

Fallout 4 Obrazek
Jedna z přednostní PC verzí v podstatě většiny současné produkce Bethesdy Softworks spočívá v podpoře komunitních modů. Bez nich je hra téměř polovičatá. V novém Falloutu 4 se vývojáři poučí z této situace a nabídnou stejný komfort i konzolovým hráčům.

E 3 Special 2015 Intel

Hráči Skyrimu a Falloutu 3, kteří svoji hru neobohacují komunitními mody, si podle fanoušků na druhé straně barikády užívají jen polovinu zážitku. Někteří tak činí dobrovolně, konzoloví hráči ovšem na výběr nemají. Právě šikovné ručičky fanoušků kolikrát udělají z původní hry daleko překrásnější, vyladěnější, bohatší a zajímavější titul, který se od toho netknutého liší markantně.

Související zprávy:


Na konferenci Microsoftu byla ohlášena kompatibilita mezi Xbox One verzí a PC mody. Podpora se momentálně tváří jako čistě exkluzivní záležitost pro zelený tábor konzolistů. Todd Howard, vedoucí vývoje Falloutu 4, nicméně hodlá stejný komfort nadělit i táboru modrých.

Fallout 4 Mods SkyrimPc Master Race

Podpora PC modifikací bude do Falloutu 4 přidána až dodatečně v roce 2016, nikoliv při vydání hry.

Pro Bethesdu se jedná rozhodně o rozumný krok. PC verze posledních her z jejich stáje byly vždy nadřazené svým dvěma trojčatům nejen z technické stránky, ale i té komunitní. Břehy se teď spojují a hodnota konzolových verzí vzroste. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Fallout 4 se poučí z historie. Na konzolích bude podporovat PC mody [E3 2015]

Úterý, 16 Červen 2015 - 17:11 | Robin Seina | Tak tohle bude zajímavé sledovat. Problém s mody...

Zobrazit diskusi