CDR.cz - Vybráno z IT

Nová verze WSATools umožňuje zálohu všech Android aplikací na Windows 11

WSATools - program na instalaci Android aplikací na Windows 11 - brzy umožní zálohovat všechny tyto aplikace a snáze je tak obnovit.

Pokud vám to ještě není známo, Microsoft již několik týdnů testuje schopnost spouštět Android aplikace na operačním systému Windows 11. Netrvalo dlouho a vývojáři se pustili do práce, přičemž jeden konkrétní, Simone Franco, vytvořil WSATools, což je aplikace podporovaná na Windows 11, jenž instalaci aplikací Android velmi usnadňuje.

Microsoft sice oficiálně již podporuje instalaci několika Android aplikací, které naleznete na Amazon Appstore, nicméně prostřednictvím WSATools jste schopni si na Windows 11 nainstalovat jakoukoliv Android aplikaci. 
 

 

zdroj

S nadcházející aktualizací na verzi 0.2.0 WSATools také umožní zálohovat všechny aplikace pro Android, včetně uživatelských dat s nimi spojených. Po obnovení zálohy tak budou vaše aplikace nejen funkční, ale měli byste být již i přihlášení, jako byste je nikdy neztratili. 

V současné době neznáme datum, kdy by měla být verze WSATools 0.2.0 spuštěna. Můžete si ji však mezitím najít v Microsoft Store a využít ji alespoň k samotné instalaci Android aplikací - pokud patříte mezi Microsoft Insidery. 

Diskuse ke článku Nová verze WSATools umožňuje zálohu všech Android aplikací na Windows 11

Žádné komentáře.