CDR.cz - Vybráno z IT

Samsung uzavřel partnerství s burzou kryptoměn Gemini

Společnost Samsung uzavřel partnerství s burzou kryptoměn Gemini, kterou nabídne vybraným modelům ve svém obchodě i na Google Play. Zároveň burzu propojí se svojí aplikací pro držení kryptoměn, Samsung Blockchain Wallet.

Zdroj: Pixabay

Společnost Samsung se rozhodla zpřístupnit svým uživatelům blíže svět kryptoměn. Včera proto oznámila nové partnerství s burzou kryptoměn Gemini (zejména pak Bitcoin a Ethereum), kterou založili Tyler a Cameron Winklevossovi. Samsung pro nákup a prodej kryptoměn prostřednictvím chytrých telefonů vyvinul i speciální peněženku, kterou propojili s aplikací Gemini. Kombinací obou aplikací tak dostává uživatel kompletní výbavu a může vše spravovat z pohodlí svého mobilního telefonu.

Uživatelé této aplikace si budou moci zobrazovat i zůstatky na svých Gemini účtech a uložit si své kryptoměny do tzv. Cold Storage, což je způsob uložení kryptoměn offline. 

Zdroj: Pixabay

Mobilní aplikace Gemini je již nyní k dispozici v obchodě Samsung Galaxy Store a také v obchodě Google Play. Bohužel jsou tyto aplikace k dispozici pouze na konkrétní modely značky Samsung, konkrétně pak Galaxy S20, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 10 Series, Galaxy Fold a Galaxy S10. 

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Samsung uzavřel partnerství s burzou kryptoměn Gemini

Žádné komentáře.