CDR.cz - Vybráno z IT

Zopakujte si Borderlands z pohledu třetí osoby, za pomoci komunitní modifikace

Před pár dny nám nadělili vývojáři série Borderlands hned několik důvodů se k jednotlivým titulům vrátit. Ohlásili třetí díl a vydali bezplatný grafický upgrade všem, kteří vlastní původní tituly. Aby toho nebylo málo, komunita se také probudila a přinesla modifikaci, která hru přetvoří k obrazu jinému.

Fanoušci série Borderlands ještě před pár dny vítězoslavně jásali nad představou, že se v září letošního roku budou opět topit v přehršli absurdních zbraní. Konkrétně jedné miliardy, jak nám prozrazuje trailer níže.

Gearbox Software nás však nenechají čekat naprázdno, a tak je již nyní k mání vylepšená edice hry s vylepšenými vizuály a efekty. Majitelé původních titulů nemusí vypláznout ani halíř, dostávají ji automaticky zcela zdarma. Stačí ji stáhnout prostřednictvím Steam klienta.

Pokud pro vás však ani vylepšený kabátek není dostatečným důvodem si první díly zopakovat (nebo alespoň prvně vyzkoušet), pak vás možná přesvědčí komunitní modifikace transformující pohled z první osoby do třetí. Stále mezi námi je mnoho hráčů, kteří špatně snášejí stísněné FOV nebo zkrátka zbožňují maximální přehled o situaci, jaké se jim dostane právě z pohled zpoza ramene. Podívejte se na 10 minut záběrů ze hry s touto modifikací. 

Za modifikaci můžeme poděkovat autorovi LordEmil1, který se k drobným neduhům vyjádřil následovně: „Míření z pohledu třetí osoby není perfektní, ale přesto zatraceně dobrý. Možná budete muset na pár sekund přepnout do první osoby, abyste pohled vyresetovali, každých 30 až 60 minut. Používání kurzoru k aktivování a sbíraní věcí ovšem funguje bezchybně.“ Další výtkou je možnost využití při hraní online, kdy modifikaci může mít zapnutou pouze hostitel (takže hru zakládejte sami, a nikomu ani muk).

Diskuse ke článku Zopakujte si Borderlands z pohledu třetí osoby, za pomoci komunitní modifikace

Žádné komentáře.