CDR.cz - Vybráno z IT

Burnout Paradise se po 10 letech vrátí v HD verzi

Legendární závodní odbočka od tvůrců série Need For Speed se dočká remasterované verze. Dočkat bychom se měli už letos na jaře.

Deset let, právě tolik uplynulo od doby, kdy britská vývojářská společnost Criterion Games představila světu Burnout Paradise. Odbočka tvůrců série Need For Speed tehdy zaznamenala velký ohlas a milovníci závodních arkád se hry dosud nemohou nabažit.

Důvodem je trochu ulítlé zpracování, které dává hráčům možnost odvázat se a skutečně vyřádit. Bohaté lokace, detailní model destrukce i téměř kaskadérské skoky doprovází značku, o které v březnu zřejmě znovu uslyšíme.

Hrami posedlí ptáčci na obloze štěbetají o tom, že Burnout Paradise čeká velký comeback. Už 16. března bychom totiž měli přivítat HD remaster hry. Criterion si zřejmě uvědomil, že tvořit nový díl je v dnešní konkurenci zbytečné a navíc by ho stín původní hry nechal veskrze v temnotě. Ze staré značky ovšem chtějí autoři vytěžit maximum i v roce 2018.

O HD verzi se tiše spekulovalo už v prosinci minulého roku, na některých zahraničních e-shopech se počátkem toho aktuálního "omylem" objevily předobjednávky pro PlayStation 4. Vydavatelská společnost Electronic Arts situaci nekomentuje. I to je možná malou nápovědou k tomu, že v zákulisí se kolem Burnout Paradise skutečně něco děje.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Burnout Paradise se po 10 letech vrátí v HD verzi

Žádné komentáře.