CDR.cz - Vybráno z IT

EA vyvrací mikrotransakce u Burnout Paradise Remastered. Ponechá i soundtrack

Remastery se netýkají pouze letitých zasloužilých legend, ale dost často dochází k omlazení děl, která lze stále označovat za moderní. EA se chystá vydat remaster Burnout Paradise. Poměrně mladá hra, že? Která však slaví letos desáté výročí!

Burnout Paradise zná nejeden milovník závodních arkád. Jedná se o vrcholný titul značky proslulé zběsilými závody a nemilosrdnými haváriemi. Až k neuvěření, že tato velmi dobře hodnocená hra ze strany kritiků i fanoušků má na kontě deset let od svého vydání.

EA naštěstí vidí zelená čísla prodejnosti, a proto nedělalo problém povolení vývoje Burnout Paradise Remastered pro PS4 a Xbox One... což není pro majitele konzole Microsoftu velká novina, protože je Burnout Paradise z Xbox 360 zpětně kompatibilní pro novější generaci.

Trailer ihned uvede každého do nálady vlastní Burnout Paradise, kterou zajišťuje především skladba Paradise City od Guns 'n' Roses. Ano, vrací se původní soundtrack, první dobrá zpráva. Někdy totiž bývá problém remasterů s pozměněným hudebním doprovodem díky vypršení licencí. Ne však v tomto případě. Samozřejmostí je možnost hraní na UHD televizích při 60 snímcích za sekundu na PS4 Pro a Xbox One X.

Nová verze obsahuje veškerý doposud vydaná DLC. EA zároveň vyvrací implementaci mikrotransakcí. Jednou koupíte, hrajete napořád... bez dalších investic. Později v tomto roce se chystá vydání i PC verze. Burnout Paradise Remastered vyjde již 16. března pro PS4 (Pro) a Xbox One (X). 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku EA vyvrací mikrotransakce u Burnout Paradise Remastered. Ponechá i soundtrack

Žádné komentáře.