CDR.cz - Vybráno z IT

Ghost of Tsushima si na podzim zahrajete v kooperaci s dodatkem Legends

Do jedné z nejoblíbenějších letošních novinek, Ghost of Tsushima, přibyde na podzim multiplayerový dodatek, který sice nikdo nečekal, ale o to více se na něj těšíme. Pro vlastníky původní hry bude navíc zcela zdarma, i když je samozřejmě potřeba mít i aktivní členství PS+.

Modul s názvem Ghost of Tsushima: Legends se bude značně lišit od původní hry. Nepotkáme v ní totiž Jina ani jeho přátele, namísto toho se ocitneme v kůži jednoho ze čtyř válečníků pocházejících z legend ostrova Cušima.

Zatímco v singleplayerové části jsme se soustředili na poměrně realistické zpracování otevřeného světa tohoto ostrova, zde se přesuneme do mýtů a legend, a podle toho také prostředí i nepřátelé budou vypadat. Vzhledem k tomu, že japonská mytologie čítá tucty originálních monster, máme se určitě na co těšit.

Všechny mise můžeme plnit ve dvou až čtyřech hráčích vtěleni za jednu ze čtyř dostupných postav – asasín, samuraj, lovec či rónin. Každá má své unikátní schopnosti a výhody, které nám Sucker Punch s postupem času bude odhalovat.

Mise pro dva hráče jsou uspořádány do série příběhových kooperačních úrovní se zvyšující se obtížností a staví na soubojovém systému ze singleplayerové kampaně, obohaceného o nové prvky umožňující větší souznění s druhou postavou.

Ve čtyřech hráčích se pro změnu nabízí survivalové mise založené na zdolávání přicházejících vln těžších a těžších nepřátel, včetně nových démonů s nadpřirozenými schopnostmi.

S blížícím se datem vydání se můžeme těšit i na detaily ohledně hratelných tříd, možnosti jejich přizpůsobení a mnoho dalšího.

Diskuse ke článku Ghost of Tsushima si na podzim zahrajete v kooperaci s dodatkem Legends

Žádné komentáře.