CDR.cz - Vybráno z IT

Jak internet proměnil herní automaty? Z některých her vám zůstane rozum stát

PR článek
Každý z nás má jistě v hlavě představu ohromných prosvícených hal, kde postává jeden herní automat za druhým a ze všech světových stran je slyšet jen cinkání mincí a efektů, které mají v hráči nabudit pocity štěstí. Internet tuto představu zcela proměnil.

U normálních herních automatů si jejich tvůrci nemohou dovolit příliš experimentovat, a tak se drží jen nejznámějších titulů. Na internetu se ovšem mohou odvázat – nový titul jednoduše vyvěsí na webové stránky kasin a nemusí kvůli němu roztáčet fabriku, vyrábět nové stroje a ani je rozvážet do světa.

Někdy se tak můžete setkat i se slušnými bizáry, jindy s celkem nápaditými tituly. V poslední době se například rozmohly licencované tituly, které nabízí klasické hry v grafickém kabátě nějaké známé značky (například superhrdiny nebo různé seriály). 

Jednotlivá vizuální témata těchto her pak občas přináší určitý zvrat v pravidlech. Vikingové svádějí bitvy se svými soky a přebarvují jejich vlajky. Kouzelníci nabíjejí svá kouzla skrze různé elementy, a diktují vítězné skóre. Upíři útočí na nevinné, posilují je symboly srdce a oslabují symboly česneku a podobně. Všechny hry mají ale jedno společné – nemáte ponětí, co se děje, ale hezky to bliká. Některé hry dokonce můžete zautomatizovat, abyste na ně nemuseli vůbec klikat a jen se dívali, jak skáče vaše skóre sem a tam. 

Internet u těchto her pak skýtá jednu ohromnou výhodu. Nemusíte vcházet do skutečného kasina, kde byste se cítili nekomfortně a styděli se, kam jste to vlastně vlezli a co tam děláte. Vyzkoušet si tyto hry v prohlížeči je nevinné. Na některých online kasinech je můžete zkušebně spustit i bez registrace. Pokud byste se však rozhodli zkusit své štěstí, využijte alespoň Betano promo kód a získejte startovní bonus.

Startovní bonus výše je možné vyzkoušet i na sportovní zápasy, ba dokonce i elektronické sporty – vsadit si tedy můžete na profesionální zápasy ve videohrách jako League of Legends, Counter-Strike, DOTA 2, Rainbow Six, Overwatch, Valorant, Starcraft II a King of Glory. Sportovní sázky i online kasino jsou pod jedním účtem, takže rozvržení svého bonusu si můžete rozmyslet i po registraci.

Sledování streamovaných zápasů si tak můžete okořenit a nefandit některému týmu jen z principu. Aktivní zapojení do takových zápasů dokonce může učinit lepšího hráče z vás samotných, jelikož se začnete více zajímat o drobné detaily ve hře, které na profesionální půdě vedou k vítězství, a tyto znalosti využijete i během vlastního hraní v těchto multiplayerových titulech.