CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft vydal rozšíření Outlook pro internetový prohlížeč Chrome

nepřehlédněte
Společnost Microsoft zareagovala na poptávku uživatelů, kteří upřednostňují z mnoha důvodů možnost spravovat svoji mailovou schránku přímo z internetového prohlížeče, a vydala Outlook jako rozšíření pro internetový prohlížeč Google Chrome.

Zdroj

Společnost Microsoft doposud nabízela alternativu ke své mailové aplikaci v podobě webového rozhraní OWA (posléze přejmenovaného na Outlook on the web). Řada uživatelů totiž upřednostňovala možnost přihlášení se do svého mailové klienta přes internetový prohlížeč, namísto dedikované aplikace, a to z mnoha důvodů (pohodlnost, jednoduchost, snazší přihlášení na cizím počítači apod). 

Před nějakou dobou nasadil Microsoft rozšíření Outlook pro svůj prohlížeč Microsoft Edge. Nyní se však společnost Microsoft rozhodla o nasazení svého rozšíření i do prohlížeče Chrome. Důvod je zřejmý, prohlížeč společnosti Google má na trhu největší zastoupení a pokud by Microsoft nešel svým uživatelům vstříc tímto způsobem, mohl by také o ně poměrně reálně přijít.

Zdroj

Nutno podotknout, že tento doplněk skutečně svým uživatelům usnadní množství času a práce, protože umožní odesílat a přijímat e-maily, spravovat kalendář, úkoly a mnoho dalšího, a to dokonce bez nutnosti otevírat novou kartu v prohlížeči. Tento doplněk si můžete zdarma stáhnout z Internetového obchodu Chrome.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Microsoft vydal rozšíření Outlook pro internetový prohlížeč Chrome

Sobota, 6 Listopad 2021 - 21:13 | junk mail | Ještě by to chtělo Outlook lištičku... a Outlook...
Úterý, 26 Říjen 2021 - 01:48 | Jan Smetana | Link na stazeni a nadhled: https://chrome.google....
Pondělí, 25 Říjen 2021 - 15:06 | Pety | Ani jsem netušil, že nějaké takové rozšíření pro...

Zobrazit diskusi