CDR.cz - Vybráno z IT

Netflix oznamuje seriálovou adaptaci Tekkenu, láká upoutávkou

Tekken 01
Netflix oznámil skrze minutu a půl dlouhý teaser trailer další přírůstek do své rostoucí knihovny anime adaptací známých značek. Seriál s názvem Tekken: Bloodline vyjde již letos, a bude se točit okolo charakteru Jina Kazamy.

V krátkém traileru se ukazují jen střípky událostí, kterými se seriál bude zabývat. Postavu Jina Kazamy známe již od Tekkenu 3 a ve spoustě následujících dílech se také objevil v roli hlavního hrdiny (nebo v případě šestého dílu dokonce jako hlavní záporák).

Seriál ukáže i spoustu dalších významných postav z historie této série, včetně Jinovy matky Jun (ukázána poprvé v druhém díle), záporáka Ogre a mnoho dalších. Nebude chybět ani ikonický turnaj krále železné pěsti (The King of Iron Fist Tournament) se spoustou dechberoucích soubojů. Příběh by se mohl odehrávat právě v podobné časové linii, jako třetí díl série Tekken, i když některé události z traileru této době ještě předcházejí.

Jelikož má oficiální trailer přímo na Netflixu možnost zapnutí českých titulků, můžeme očekávat, že i finální seriál bude mít českou lokalizaci. Některé sledující by mohl možná zarazit český přepis japonských jmen v latince (tzv. „čekošiki rómadži“), který je správně přepisuje tak, jak bychom je v Česku vyslovovali – například Jin je psán jako Džin.

Bohužel zatím neznáme ani přesnější datum vydání, ani plánovaný počet dílů, ale podle současných informací se zdá, že už nebudeme muset čekat moc dlouho.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Netflix oznamuje seriálovou adaptaci Tekkenu, láká upoutávkou

Žádné komentáře.