CDR.cz - Vybráno z IT

Pořízení chytrého telefonu vás nemusí stát jmění, když jej zakoupíte přes Tipli

PR článek
Mobilní telefon se stává samozřejmou součástí života každého z nás. Někdo jej používá pouze pro telefonování, další pomocí něj řídí svoji pracovní dobu nebo s ním podniká. Tento malý aparát totiž nabízí celou řadu funkcí.

Proč si pořídit chytrý telefon?

Zpočátku sloužily mobilní telefony pouze pro volání či posílání textových a později obrázkových zpráv. Díky chytrým telefonům dostaly tyto vymoženosti jiný rozměr. Toto zařízení zvládne telefonovat, ale pomáhá nám organizovat čas, kontrolovat elektronickou poštu, posloucháme díky němu hudbu, sledujeme videa či filmy a některé modely fungují i jako miniaturní kancelář a to díky celé řadě aplikací jež si do telefonu můžeme nainstalovat. Každá vymoženost však něco stojí.

Také byste si rádi nějaký ten chytrý telefon pořídili, ale nechce se vám za něj platit velké peníze? To ani nemusíte. Díky Tipli bude nákup levnější. Jak je to možné? Tipli nabízí nejen slevy, ale i cashback. Jedná se o vrácení části peněz z vašeho nákupu zpět na váš účet. Postačí se jen na portálu zaregistrovat, vyhledat příslušný obchod, který mobilní telefony nabízí, do něj se přes Tipli přepnout a pak už jen můžete vybírat a nakupovat jako v každém jiném e-shopu. Část peněz z nákupu vám bude vrácena automaticky.

Tipy pro nákupy

Jak již bylo výše řečeno, chytrý mobil vás nemusí stát celé jmění a to v případě, že si jej pořídíte s Tipli. Na koho se však obrátit?

Jednou z možností je e-shop Smarty.cz, který patří mezi specialisty na mobilní telefony a příslušenství k nim potřebné. Vybírat si zde můžete elektroniku celé řady známých a oblíbených značek.

Další možností je Datart. I zde můžete pořídit nejnovější modely chytrých telefonů ze velmi příjemnou cenu a to díky cashbacku od Tipli. Datart u každého produktu uvádí velmi podrobný popis a naleznete zde i reálné fotografie. Díky uživatelským recenzím bude vaše rozhodování snazší.

Pokud občas nakupujete i v zahraničních e-shopech, pak je pro váš nákup přes Tipli k dispozici Aliexpress. Naleznete zde bohatou nabídku produktů z celého světa. A i zde můžete nakupovat z cashbackem, díky němuž budou ceny vámi vybraných telefonů velmi nízké.