CDR.cz - Vybráno z IT

Známe datum vydání předělávky GTA: The Trilogy. Mrkněte na první trailer

Dnešní oslavy dvacátého výročí od vydání třetího dílu Grand Theft Auto s sebou přinesly i nové informace o nedávno oznámeném remasteru trilogie GTA: The Trilogy - The Definitive Edition (GTA:III, Vice City a San Andreas). Dočkali jsme se prvního, minutového traileru, a taky přesného data vydání pro většinu platforem.

Všechny díly byly zpracovány společností Grove Street Games, která za využití Unreal Enginu dlouhé měsíce pracovala na mnohých grafických i hratelnostních vychytávkách. Zatímco většina grafických prvků byla pouze vylepšena a modernizována, systém osvětlení byl přepracován úplně. Zvýšila se i načítaná vzdálenost, nové minimapy umožňují i přidání waypointů a destinací a ovládání bylo přizpůsobeno modelu z GTA V, aby stará trilogie působila co nejmoderněji i pro nové hráče.

Kolekce GTA: The Trilogy vyjde v digitální podobě již 11. listopadu letošního roku, a to na všechny hlavní platformy – PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series a pozadu nezůstane ani Nintendo Switch. Na něm se dokonce dočkáme specifických změn, podpora dotykového displeje totiž umožní i přibližování kamery a navigaci v menu.O něco později, tedy v první polovině příštího roku, dorazí i na mobilní zařízení se systémem Android a iOS.

Cenovka za celý balíček byla stanovena na 60 dolarů, předplatitelé Xbox Game Pass pak získají GTA: San Andreas v den vydání zdarma (GTA:III bude pro změnu součástí PlayStation Now, tato služba však v ČR stále není oficiálně dostupná).

Diskuse ke článku Známe datum vydání předělávky GTA: The Trilogy. Mrkněte na první trailer

Pondělí, 25 Říjen 2021 - 01:01 | Vojtech Nekvapil | Na první pohled teda mody nabízejí více. https://...
Sobota, 23 Říjen 2021 - 17:47 | Bonfire | noo, těším se :)
Pátek, 22 Říjen 2021 - 22:48 | Tomáš Černák | Noo, jsem překvapen, že se předělávali se...

Zobrazit diskusi