CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Instalace ovladačů ve Windows pro pokročilé

Už jsem také zkoušel takové zázrakoidní kusy softwaru (tuším DriverMax) a po jeho použití jsem velmi ocenil možnost rollbacku nastavení systému.

Tyto chytré aplikace nejsou špatné zvlášť pro starší kusy HW, ale doporučuji být opatrný a zachovat si možnost vrátit se zpět.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

V poslednom čase sa mi už viackrát stalo že nové PC nemali pribalené žiadne CD a Windows nenašiel žiadny ovládač pre sieťovku, čo je základ pre prístup na net.

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

jj, je to tak, příklad jeden člověk mi přinesl rozbořenej nový ultrabook Vaio, žádné CD, DVD s ovladači, software nic.

Na WWW podpoře SONY Vaio jsme nenašel všechny ovladače, volám na jejich tel podporu, že nemají všechny ovladače u nich na netu, zde mi poradili ať si objednám jejich Recovery DVD za 90 EURO. Sony ať prodává radši elektroniku!

nakonec jsem ovladače našel podle výpisu v HW a čipsetu uvedeného NB, na supportu Lenova a Dellu !!!

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Vážené CDR, prověřujte laskavě svoje nové autory. Tento článek je nebezpečný. Ten, kdo tomu málo rozumí, si rozhasí systém a ten, kdo si potíží na první pohled všimne, zase článek nepotřebuje.
Vůbec nezaznělo využívání VEN_ a DEV_ řetězců pro hledání ovladačů, nebylo nastíněno vytažení ovladačů ze staré rozbité instalace Windows použitím adresářů INF a SYSTEM32*, nebyli jsme varováni, že bez podpisů přestanou fungovat některá multimédia... A už vůbec autor nezmínil možnost otevřít bednu, poznamenat si číslo desky a podle toho hledat na netu, což je asi nejlepší.
Prostě amaterismus. A ne, vlastní článek sem nenapíšu.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

dobrý den ZdenekJi, šlo by to rozvézt, když ne zde jinde? ;-) díky

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Dotaz - tak trochu k tematu ( problematika zde: http://diit.cz/diskuze/86988/thread#comment-648735 ) ....ps: zkousel jsem i prenastavit na Plug&Play bios z ACPI a i tak to nejak nepomohlo

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.