CDR.cz - Vybráno z IT

10 minut z multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare [GC 2014]

Populární válečnou sérii Call of Duty snad netřeba představovat ani nováčkům. A tak pojďme rovnou na bojiště, tentokrát v multiplayeru nového Advanced Warfare.

Gamescom Banner 0

K ohlášení nového dílu série Call of Duty, tentokráte s podtitulem Advanced Warfare, došlo počátkem měsíce května. V červnu už jsme pak hru mohli vidět v pohybu v rámci prezentace na americkém veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3). 

Stejně, jako tomu bylo také u předchozích dílů, také tentokrát se fanoušci rozdělili na dva tábory. Jedni definitivně nerozdýchali možná až za vlasy přitaženou futuru, jiní jásali nadšením z toho, že Sledgehammer Games, kteří na aktuálním díle pracují, opět posouvají hranice jinak už možná tématicky vyčerpané série. 

Zatímco na E3 jsme měli možnost vidět především záběry ze singleplayerové složky hry, na GamesCom Activision přivezl ukázku multiplayeru, dnes už zřejmě té nejdůležitější složky téhle značky. Podívejte se na zbrusu nové gameplay video. Call of Duty: Advanced Warfare v deseti minutách.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku 10 minut z multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare [GC 2014]

Čtvrtek, 14 Srpen 2014 - 19:30 | Psycho Mantis | otázkou zůstává, kolik herních módů a kolik...

Zobrazit diskusi