CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k 15 puberťáků odsouzeno za šíření falešných nahých fotek spolužaček

Njn, Maurové to je samej kriminálník. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A jak to chtějí řešit? Nebo to jako myslí že tím že se zcenzuruje AI tak se vyřeší to, že jedni spolužáci ubližovali jiným?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Trest si zaslouží!
Je naprosto hanebné, že ty pravé fotky si syslí sami pro sebe! :-)
...
Mimochodem, já o tom před časem přemýšlel a mě by absolutně nevadilo, kdyby někdo moje fotky, třeba i dětské, používal ke svému uspokojení.
Mě kvůli tomu přece neubyde :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

" já o tom před časem přemýšlel a mě by absolutně nevadilo, kdyby někdo moje fotky, třeba i dětské, používal ke svému uspokojení."

Keď budeš mať vlastné deti a tvojej 14 ročnej dcére niekto ukradne facebúkový účet a vystaví tam "jej" nahé fotky, tak potom budeš hovoriť inak.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych jí, že je hlupačka a může být ráda, že to skončilo jen takto. Protože zveřejňovat jakékoli údaje o sobě, vč. fotek je známka hlouposti. Nikdy totiž neví, kdo a jak to použije. Falešné nahé fotky jsou klukovina, ale použít to mohou zločinci všeho druhu nebo i stát, ten samozřejmě jen pro naše dobro. Takových vykradených bytů kvůli tomu bylo, různých hádek, vyhazovů z práce kvůli názorům (samozřejmě nepřiznaných) atd. Ale lidé jsou nepoučitelní.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a vidíte že i dnes když se do světa šíří taková osvěta, stejně lidé dávají své fotky na sociální sítě,
Takže pokud i po tomto si bude někdo stěžovat že jiný člověk použil jeho fotky v deepnude, nebude mít nárok na odškodné. Je to bohužel riziko života online

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"stejně lidé dávají své fotky na sociální sítě"

V dnešnej dobe nie je problém zohnať fotky kohokoľvek a ani nemusí mať žiadny účet na sociálnych sieťach. Je to len drobná komplikácia.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Případ ze Španělska odhaluje naléhavou potřebu komplexního přístupu k řešení problémů spojených s novými technologiemi a jejich zneužíváním". Ak som cital dobre, tak pachatelia boli potrestani, takze co chcete viac riesit? Toto je hlavne na pleciach rodicov, aby vysvetlovali detom, co je dobre a co nie zverejnovat na soc. sietach, resp. deti na tie soc. siete vobec nepustat. A z USA by som si priklad teda rozhodne nebral, tam uz aj deti v skolke ucia ako prevadzkovat oralny sex a dalsie lahodky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.