CDR.cz - Vybráno z IT

Podívejte se na 5 minut z hraní Mirror's Edge: Catalyst [GC 2015]

Mirrors Edge Catalyst Image 02
Švédské studio DICE přivezlo na letošní veletrh GamesCom ukázku hry, která už na červnové E3 vzbudila poměrný zájem. Podívejte se na pětiminutový gameplay Mirror's Edge: Catalyst.

Gc 2015 Banner

Parkourovými prvky disponuje celá řada her, ostatně vzpomeňme třeba na trojici titulů společnosti Ubisoft - Splinter Cell, Prince of Persia a Assassin's Creed. Jen jeden titul si na herní scéně ale zakládá veskrze na nich. Není to nic zvučnějšího, než Mirror's Edge, které tentokrát přináší díl s podtitulem Catalyst.

Znovu se ocitáme v kůži sympatické Faith, abychom vyšplhali na všechno, na co šplhat jde a překonali strach ze skoků, o které se můžeme pokusit jenom jednou. Uvolněné video z hraní mapuje také menší zápletku, čímž prezentuje jak akční, tak příběhovou složku hry.

V něčem takovém zkrátka umí švédští DICE, tvůrci Battlefield 3 a 4, chodit. A navíc využívají svého unikátního Frostbite 3 enginu, ze kterého těží maximum.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Podívejte se na 5 minut z hraní Mirror's Edge: Catalyst [GC 2015]

Žádné komentáře.