CDR.cz - Vybráno z IT

7 důvodů, proč je digitální vysílání bezkonkurenčně nejlepší

PR článek
Sledujete rádi a denně televizi nebo máte prostě jednou za čas chuť sednout si na gauč, podívat se, co dávají, a nic neřešit? Mrkněte se, jaké výhody má digitální televize.

1.     Máte z čeho vybírat

Chcete se podívat na sport, pustit si film nebo se kochat pohledem na dokumenty z dalekých krajin? Oproti analogovému vysílání vám digitální televize nabízí mnohem víc programů ve vynikající kvalitě. Už se vám nestane, že budete zoufale přepínat kanály, a nakonec skončíte u béčkové telenovely, protože v televizi nic nedávají.

2.     Čeká vás čistší zvuk i obraz

Digitální tunery odstraňují jakékoli rušení televizního signálu. Co to znamená v praxi? Už žádné zrnění, pruhy nebo mizerný zvuk. Všechno je čisté, ostré a v nejvyšší kvalitě.

3.     Už vám nic neunikne

V digitální televizi si zamilujete funkci zpětného zhlédnutí. Hraje váš oblíbený tým zápas ve tři v noci a vám se fakt kvůli tomu nechce vstávat? Nevadí. Druhý den si jednoduše zápas přehrajete zpětně a o nic nepřijdete. Můžete se dívat na cokoli až 50 hodin od vysílání.

4.     Pauza, když to potřebujete

Jste zabraní do filmu, když vtom dole u dveří zazvoní řidič s jídlem? Stačí zmáčknout pauzu, vyřídit, co potřebujete, a k filmu se zase vrátit.

5.     Videotéka

Časům, kdy jste chodili pro VHS do půjčovny už dávno odzvonilo. Dneska frčí stahování filmů, ale s O2 TV už nemusíte dělat ani jedno. Nevybrali jste si z televizního programu? Zalovte ve videotéce. Díky téhle úžasné funkci si můžete vybrat z aktuální nabídky filmů. Navíc je snadno přehrajete v televizi, mobilu, tabletu či počítači.

6.     Procvičte si jazyk

Oblíbili jste si zahraniční seriál a úplně vás irituje český dabing? Už nemusí. O2 TV vám umožní sledovat pořad v původním znění. Aspoň se naučíte hovorové fráze z cizího jazyka a při nejbližší příležitosti je můžete použít.

7.     Konec otravným reklamám

Taky se vám zdá, že je v televizi čím dál tím víc reklam a jsou delší a delší? S digitální televizí je prostě a jednoduše přeskočíte. Krása, že?

A to není všechno. Na kanálu O2 TV Sport si dokonce můžete vybrat libovolný úhel kamery a zápas tak prozkoumat opravdu do všech detailů. Tak si dopřejte na Vánoce nějakou radost a pořiďte si novou digitální televizi. V O2 k ní navíc získáte ještě slevu na herní konzoli Xbox, nebo mobilní telefon. 

Diskuse ke článku 7 důvodů, proč je digitální vysílání bezkonkurenčně nejlepší

Žádné komentáře.