CDR.cz - Vybráno z IT

Agent 47 se vrací. Square Enix odhalil nového Hitmana [E3 2015]

Za mlhou tak hustou, že by se dala krájet, stál holohlavý týpek s poker-facem. Na zadní části hlavy měl sériové číslo, které mu na pokladně píplo pokaždé, když šel nakoupit do Kauflandu. Jmenoval se Hitman a neměl rád lidi. A pomeranče.

E 3 Special 2015 Intel

Už před samotnou výstavou E3 se spekulovalo o tom, že nový Hitman by mohl být na místě. Tedy, ne ten reálný, myslíme pochopitelně jeho herní adaptaci. A stalo se. Čekali jsme sice dlouho do noci, na tiskovku společnosti Sony, nakonec ale Agent 47 přeci jen prostor dostal.

Související články: 


Představil se nejprve nenápadným trailerem, ve kterém se postupně začaly objevovat pro Hitmana typické prvky. A pak už šlo vše ruku v ruce - Hitman se ukázal v celé své parádě, ale přesto zahalen tajemstvím tak, jak to máme rádi.

Budeme jen doufat, že mu tohle tajemno vydrží a nespadne do vod posledního dílu s podtitulem Absolution, který stealth tak nějak hodil za hlavu a spíše se proměnil v akčnější koridorovější střílečku. Samozřejmě, byly pasáže, kde mu něco takového sedlo, fanoušci historie značky znalí ale vědí, v čem spočívá kouzlo série.

Dění kolem nového Hitmana, který tentokrát nedostal žádný podtitulek, budeme i nadále sledovat, rozhodně totiž nejde o poslední zmínku, které jsme byli na E3 svědky. Zatím se určitě podívejte na přiložený trailer k odhalení.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Agent 47 se vrací. Square Enix odhalil nového Hitmana [E3 2015]

Žádné komentáře.