CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Alcatel Idol 4S - hudební smartphone pro virtuální realitu s Windows 10

Mám takový neblahý dojem, že Windows verze má mít rozlišení "jen" FullHD.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Naprostou pravdu máte, opravím za autora, verze s WIN skutečně nemá QuadHD (koukám, že už to všichni všude také opravují, nějaká zavádějící informace). Díky moc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná Windows 10 Mobile víc jak 1080 řádek nepodporují?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale umí, vždyť jsou na trhu Lumia 950, 950XL, HP X3 a nejspíš i některé starší modely byly > 1080p.
Čím to je ... čím to je v tomto případě? Težko říct.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

4S s windows ma mit lepsi parametry nez android, vcera jsem o tom nekde zrovna cetl, ze se to bude hodne plest, protoze nazev je prakticky stejny, streva jine. Jak to bude s displejem nevim, ale diky dodavane VR bych tipoval spis vyssi rozliseni. Taky ma mit ctecku otisku prstu ..... a ma byt jen v USA ..... pripadne v GB, ale tam jen bez ctecky (to radeji necham uplne bez komentare:) Jestli se ukaze i u nas, ukaze cas ..... osobne povazuju za nejvetsi "tragedii" Lumiu 950, protoze hodne kazi prodeje diky fotaku. Pod 10k ma clovek prakticky to nejlepsi na trhu a treba pro me je dobry fotak priorita, takze treba lec velmi povedene HP, tak s mizernym fotakem je to proste pro me nemyslitelne.
Uvidime, jestli se dostane tenhle alcatel do CR, jestli bude mit ctecku prstu a hlavne jaky bude fotak ..... pokud bude srovnatelny s L950, tak by to mohla byt dobra koupe .... teda s prihlednutim ke znacce, ktera si moc popularity posledni dobou moc neziskala ..... teda aspon u me, mel jsem tu kdysi dva stejne androidi telefony a GPS byla spis dzouk ... ale pokud to proste pojede, tak proc ne, pokud bude za rozumnou cenu, tak bych prezil i to, ze je vyslovene hnusny:o)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

http://www.windowscentral.com/alcatel-idol-4s-full-spec-vr-apps
http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_4s-7896.php

Hm, tak nema Qi, to jsou fakt kokoti ....... a taky absence LTE 8, coz je dost problem s vodafonem ....
Jinak to vypada, ze az na displej (osobne si stale myslim, ze jde o preklep, zvlast s dodavanou VR, spis bych veril 4K) bude podstatne lepsi nez androidi verze (daleko lepsi procesor, dvojnasobne uloziste, vic ram, OS - obviously, ctecka prstu, lepsi fotak .....). Ale treba taky horsi BT, cemuz neverim, protoze to bude soucasti chipsetu ..... zacal bych to resit, az bude skutecne u nas, jinak je to zbytecne. Podle me bude mit 1440p, protoze proste vemou telo, akorat obnovi vnitrnosti a daji do toho lepsi system.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nechcem byt hnidopich, ale prečo sú v článku fotky modelu s androidom :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protože výrobce fotky s W10M nedal k dispozici?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protože i výrobce pochopil , že Windows verze dnes nikoho bez dualbootu nezajímá . Takže proč křičet jaký super telefon tu ještě vyjde na mrtvolnou platformu .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

O mrtvých jen dobře .... Bez dualbootu bootu je to ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.