CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Americká FCC naléhá na Google a Apple, aby zakázaly TikTok

Kdo se snaží izolovat ostatní, tak nakonec zůstane sám izolován.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš tím Rusko, které kromě YT zakázalo prakticky vše?

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ty se jdi léčit. Rusko snad vždycky uvaluje sankce až jako reakci na sankce ze západu. To co USA dělá proti Číně a ostatním se už pomalu obrací proti nim samotným, protože si každá země světa uvědomuje, že USA zná jen vazaly a nepřátele a že k nim nikdy nebudou přistupovat jako rovný k rovnému.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"To co Rusko dělá ostatním se už pomalu obrací proti nim samotným, protože si každá země světa uvědomuje, že Rusko zná jen vazaly a nepřátele a že k nim nikdy nebudou přistupovat jako rovný k rovnému."
Mel si to spatne, tak sem to opravil. A pokud s tim nesouhlasis, tak pro kolaboranty jako ty existuje osvedcena lecba. Olovo nebo provaz.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi dobrej komediant, asi jako to ukrajinské Zelí :). Nesmíš věřit blábolům našeho propagandistického tisku co situaci vykládá jako ty. Realitou je, že většina světa sankce proti Rusku odmítla a ráda se s Ruskem přátelí, jelikož je to oboustranně výhodný vztah. Většina totiž nemá sebevražedné sklony jako EU...

Další odvážný co není připosraný pokrytec jako ppk:
https://www.youtube.com/watch?v=Yf2fJsiuV34

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Bernie je pomateny starecek co placa nesmysly. Je to uplne stejna uroven jako tvoje prispevky. Ty taky nemas o realite zadny poneti. Ostatne jak by soudruh jako ty pres sve rude videni sveta mohl.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tradičně mimo jako ostatní zoufalci z tvojí skupiny, kterým se jejich zkreslený pohled čím dál víc hroutí. Věřili jste blábolům Zelího na začátku invaze a nejste schopni uznat chybu, tak v tom pokračujete a dál tak svojí trapnost zvětšujete. Doporučuji jako ukázku pohledu obyčejných Američanů, kteří už si otevřeně dělají srandu z házení všeho na Putina.
https://www.youtube.com/c/RedactedNews/videos
Podobných kanálů je víc, protože ta hloupost kterou předvádí někteří novináři není stravitelná ani pro průměrně inteligentní.

PS: Díky za přirovnání k Berniemu, je to pro mě čest - i když teda od omezence co oproti Berniemu dokázal v životě velké kulové. Kdybys měl v 60 mozek na stejné úrovni jako on v 90, tak by to byl zázrak, vzhledem k tomu jak na tom seš dneska. Všiml sis, jak neumíš vyvrátit můj argument, že většina zemí světa s Ruskem vychází dobře a místo toho jen urážíš? Musíš hlavně argumentovat a pak až dyžtak i urážet, jinak to působí blbě.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jako vzdy jen plodis dalsi nesmyslne blaboly. Zarazujes me chybne do nejake tvoji imaginarni skupiny. Jsem Čech a my Češi mame s Ruskem (tehdy jeste SSSR, ale podle toho jak se ti stredoveci barbari chovaji na Ukrajine v tom neni zadny rozdil) spoustu velmi negativnich zkusenosti. A podle toho k Rusku taky pristupujeme. To neni neco zalozene na poslednich par mesicich ani recech jednoho cloveka jak se to ty z tvoji reality snazis prezentovat.
Neprirovnaval sem tebe k Berniemu (cloveku co dokazal totalne zkurvit F1). Prirovnaval sem tvoje prispevky k blabolum stareho pana. To je rozdil. Ale ty stejne nemas bunky na to takovou vec pochopit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když tě čtu, stydím se za naši národnost.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jo jenze ty to mas v hlave popleteny. Podle fotky ses z tech rocniku co je semlela komunisticka propaganda rizena z Mosky. Naprosto ztraceny pripad.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to na Rusa máte docela dobrou češtinu. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je tak blbé, že by to mohla být i pravda :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A preco tak nebojuju proti FB? Tam totizto narozdiel od TikToku boli tie data preukazatelne zneuzite (a nie ze trochu).

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jenže v USA se data zneužívají tak nějak demokraticky... :D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

a wo tom to je ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.