CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Aplikace Telefon od Googlu nyní umožňuje záznam hovorů od neznámých čísel

Tak za jak dlouho se objeví alternativní aplikace Telefon která nahrávání umožní bez hlášení a bez dalších omezujících podmínek?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problem je, ze od nejake verze androida Google znemoznil nahravani vsem aplikacim - proste aplikace se do telefonniho streamu nemuze dostat, na urovni operacni systemu. Aspon ne oficialne pres dostupne API.
Mozna maji v tom zabezpeceni nejakou diry a jde to omezeni hacknout, ale pak takova aplikace bude v marketu smazana.

Me to omezeni celkem vadi, ruzne nabidky bych si taky rad nahraval, pripadne i manzelku, abych ji pak mohl dokazat, co mi rekla a nerekla a predeslo se zbytecnym diskuzim :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Používám léta aplikaci ACR (od NLL). Androidí trapné omezení obchází tím, že nahrává z mikrofonu a spoléhá na to, že mikrofon uslyší i to, co je ve sluchátku. Funguje to, i když hlas druhé strany je slabší, ale rozumět tomu je, není-li na „mojí“ straně příliš velký hlomoz. Doporučuji verzi unchained dostupnou z alternativních storů (Samsung, Huawei apod.), protože v Google přizdisráči zakázali těmto aplikacím přístup k číslu druhé strany, takže z Google Play je aplikace povinně zkriplená, v jiných storech ne.

Google ať si tuhle funkci přeloží nadvakrát a založí mezi půlky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ACR on NLL jsem používal LG G3 a fungovalo nahrávání ze streamu, jenže tlf. odešel do křemíkového nebe a nový telefon už má nový Android a tam to jde jen přes hlasitý reproduktor, ale v nahrávkách není skoro nic slyšet, ani když záznam proženu přes Audacity a pohraji s vylepšením..., takže jsem ACR odinstaloval, což mě štve, protože nemůžu posílat záznamy na ÚOOÚ a nahánět firmy za porušování GDPR kvůli neoprávněnému zpracovávání osobních údajů a neoprávněnému zpracovávání osobních údajů za účelem marketingu. Teď už mě zbývá pouze aplikace Nevolejte.cz a hlášení do internetových databází www.muzutozvednout.cz, www.volano.cz apod...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nejen marketing, ale hodí se i při telefonním jednání s úřady ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj, se starými androidy to tahalo ze streamu a bylo to spolehlivé. Bohužel nám do toho furt hází vidle levicová svoloč, takže se to musí změnit.
ACR mi na Honor 10 zatím funguje nahráváním mikrofonem, je to sice slabé, ale rozpoznat to jde, takže to používám. Jedna z mála appek, které jsem i koupil licenci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uz delsi dobu to parovani cisel funguje ..... taky aby ne, kdyz je mozne si stahnout log hovoru, tak se to proste podle casu sparuje. Nicmene je to jedna z hlavnich veci, co mi chybi na androidu. Na Lumii naprosty standard, kdy krystalicky krasne vsechno zaznamenavalo. Taky fotaky oproti lumii 950 jsou proste i v novych telefonech s androidem proste bida, nejvic me sere absence skutecne krasnych HDR fotek, kdy se vyfotily tri fotky a udelala se "omalovanka", nekdy to bylo fakt pusobive, na lagroidu jsem nic podobneho nenasel. Jesteze existuje Launcher 10, jinak by bylo pouzivat android uplne utrpeni ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

wtf, to je jako nekde nahravani hovoru zakazane? LOL
to umely prece mobily uz pred 20 lety.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, je to v Androidu blokle uz minimalne 3 roky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je teda dobry... Prijde mi to takovy "Applovsky". Zakazeme to, a pak to s velkou slavou uvedeme jako novou super funkci.

Nechapu, proc se tomu porad rika "smartphone", kdyz je to cim dal vic "dumb" a vyrobce HW i SW diktujou, jaky kod na takovem zeleze muze vlastne bezet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nie je to applovske. Je to cista statna byrokracia a zakazy. Google to zakazal pretoze musel. A teraz to uvadza lebo su tam nejake pravne medzery vdaka ktorim to moze mat aspon v nejakych krajinach

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve starém mobilu s androidem 4 (starší Xiaomi) bylo nahrávání hovorů dostupné normálně v defaultní aplikaci na telefon. V novém mobilu s Android 9 už to nejde ...

Otázkou je, jestli když je mobil rootlý, jestli se tím možnosti trochu nezlepší ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak ja na nejake nahlasovani prcam z vysoka .... pokud mi nekdo vola, ja to slysim a je moje svate pravo si takovou konverzaci nahrat a to neplati jen o telefonnim hovoru. Je to pro mou osobni potrebu, nikde to samozrejme nezverejnuju, ale to pravo mi nikdo nemuze uprit! A ruku na srdce, uz se mi to nejednou vyplatilo ...... jednou u soudu a jednou s O2 smejdama .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.