CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apple představil iPhone 6 a hodinky Apple Watch!

Pokud chcete sledovat primy prenos na Windowsech:
http://9to5mac.com/community/how-to-stream-apples-sept-9-iphone-6iwatch-...

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Vzdy se mi design vsech vyrobku Apple HOODNE libil (mozna krom tech barevnejch veci, ale ty byly cileny na holky), ale toto je mega HNUS :(

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Pochopil jsem to špatně a nebo Apple ukazuje jen vizualizace těch jejich hodinek a reálný produkt neexistuje? Navíc jsem čekal nějaký hodně neotřelý design ale tohle? Vždyt jsou stejné jako od ostatních výrobců. Jinak mne nový Iphone dost zklamal. Není v ničem výjimečný. Už je to opravdu jen ultra snobárna.

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

Přímo na pódiu v Cupertinu byly hodinky k vidění během hands-on prezentace :)

+1
-50
-1
Je komentář přínosný?

Teda... Ty hodinky jsou hnus, zvlášť když to srovnám s motorolou. No, ale asi to bude teď moderní.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Hnus bych přímo neříkal, ale je pravda, že Moto360 jsou o třídu výš.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Taky že kulatý tvar okopírovali :D

+1
-53
-1
Je komentář přínosný?

Netřeba, aby to byl hezký produkt, hlavně, že to má logo jablíčka = prodej zajištěn

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Čéče, ani bych neřekl. Letošní keynote je pro mne docela zklamání, a to vlastním jak iPhone. Tak iPad. Upgrade budu velmi dlouho rozmýšlet.

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Jste jeden z mála

+1
-44
-1
Je komentář přínosný?

Dokáže někdo odhadnout datum vydání Iphone v ČR? Děkuji.

+1
-52
-1
Je komentář přínosný?

Až uvidíte před obchodem fronty a stany, tak bude ten správný čas

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

+2 dny minimalne:)

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Heh, to ma ty senzorove diry nad displejem ..... to vypada uz pomalu tak hnusne jak samsungy ....
jinak opet nepochopili, ze ty hodinky musi mit pasivni eink displej s prisvicenim, jinak je to uplne k nicemu. Hodinky musi vydrzet MINIMALNE mesic nabite .... to, co dnes predvadeji, by si koupil leda uplny debil. Ale aspon jedna evolucni vec se applu neda uprit ... oprostil se od nesmyslu jako dotykovy displej nebo hry, jak na to sel samsung s refreshem 10 let stareho napadu. Notifikace, prijeti/odmitnuti hovoru nebo hlasove vytaceni jsou vcelku rozumne funkce, navigace taky. Skoda, ze jde jen o koncept, takze ani neni realneho porovnani, jak dlouho treba vydrzi.

+1
-48
-1
Je komentář přínosný?

no to asi tedy bude hodne uplnych debilu :)

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Myslim, ze se svymi Citizeny stredni tridy s DCF synchronizaci, solarnim nabijenim, titanovym pouzdrem a safirovym sklem jeste nejaky ten patek vydrzim, kor kdyz staly polovic oproti tehle.... "veci" :-)

+1
-25
-1
Je komentář přínosný?

Můžeš napsat který model konkrétně?
Thx...

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

Konkrétně tyhle. Řada Eco-Drive Promaster. Nemusí se seřizovat ani nabíjet, starají se o sebe úplně samy :-)

http://www.citizenshop.cz/citizen-eco-drive-as2031-14e-radiocontrolled-z...

+1
+36
-1
Je komentář přínosný?

Nevím co mají všichni proti vzhledu. Mně ty hodinky přijdou vcelku ok (tedy ty s kovovým řemínkem a navíc bych požadoval titanové provedení). Nicméně nic to nemění na tom, že něco takového k ničemu nepotřebuji, když stejně tahám v kapse mobil.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

On je problém, že pro ty, jako já, co hodinky nosí a právě mobil sebou moc netahají, to je k ničemu, protože to k většině věcí potřebuje komunikovat s tím mobilem. To zůstanu u svých Casio Edifice, taky za pár šupů v porovnání s těmi chytrými a bez toho mobilu umí asi to co ty chytré. Zobrazovat čas, stopky, budík a podobně, dokonce to má paměť na 30 telefonních čísel.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Taky taham smartphone a v drtive vetsine ho mam ke kontrole upominek a zjisteni casu. Uvazoval jsem o nejakych peknych hodinkach (max 5k), ktere by mely klasicky cifernik i digitalne hodiny, podsviceni, vodotesne ..... ale nenasel jsem nic, co by se mi libilo.
Myslim, ze by ale nebyl problem udelat hodinky (cernobile) klidne s tim einkem nebo klasicke LCD, kde by treba byla kontrastni LCD vrstva z bilych krystalu mezi LCD a rucickama, ktera by se dala zapnout, aby rucicky nerusily a slo tam treba zobrazit tu navigaci ..... a klasicky na LCD by se zobrazil hovor, hodinky by zavibrovaly nebo tak neco a sel by treba hovor z hodinek odmitnout ... zadne dotykove piicoviny, zadne procesory ..... proste jen BT v nejnovejsi zigbee verzi, ktere vydrzi mesice na baterku a jednoduchy komunikacni protokol, kde se prekresli B/W (nebo klidne barevne, to je jedno) matice LCD treba pri tom hovoru .... 99.9% casu by bezely jen hodinky, zigbee, pripadne nejaky bio-log a vydrz by byla mesice .... spolu s inercialnim nebo foto nabijenim by to byla bomba ..... ale osobne by mi nevadilo, kdybych je nabijel jednou za mesic (musely by mit ale dock, idealne bezdrat) .... by se mi na mobilu vyhodila ikonka, ze mam v pristich nekolika dnech nabit i hodinky a bylo by ...... tyhle hodinkove pokusy jsou fakt smesne, ikdyz verim, ze apple nebude sracka jako nejaky tamtung gear ....

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

"Apple představil iPhone 6 a hodinky Apple Watch"

No a? Nové verze mobilů a polofunkčních náramkových nesmyslů už představilo tolik firem...

+1
-55
-1
Je komentář přínosný?

Tyto odkazy svědčí o hlouposti a slepé odevzdanosti většiny iJedinců.

https://forums.oneplus.net/threads/nexus-4-2012-vs-iphone-6-2014.109760/

http://apina.biz/124537

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Niesom slepy zastanca Apple ale je tam zabudnuty jeden najpodstatnejsi rozdielny fakt - IOS vs Android. Myslim si ze keby iOS fungoval aj na hw od inych vyrobcov, kludne nejaky Samsung/HTC/LG tak by do toho ludia veselo isli, uz len koli nizsej cene. Lenze iOS je iba na Apple i zariadeniach. A preco iOS ? To je myslim zbytocna diskusia lebo kazdy ma na to kopec pozitivnych aj negativnych nazorov. Ostatne v dnesnej dobre robit porovnavania cisto iba hw pri telefonoch je uplna chujovina kedze 90% z nich sa aj ta vyrobi v 2-3 cinskych tovarnach pod jednu strechou z prakticky totoznych komponentov.

+1
+39
-1
Je komentář přínosný?

aa bb >>>>>> Ono třeba v tom prvním porovnání nejde ani tak přímo o HW, ale spíše o SW - uživatelské účty, proměnné výchozí aplikace, rozdělená okna a další --- což jsou věci, které, nevím proč, nenajdeme na iOS i přes to, že platíme víc. S HW máte pravdu. Myslím, že hodně toho jde od Samsungu, dokonce i pro Apple, takže netřeba srovnávat HW, ale přeci více RAM, rychlejší CPU nemůže být na škodu za nižší cenu :) V tom druhém porovnání jde čistě o hloupost některých iZastanců, kteří tvrdí, že ostatní 4 a více palcová zařízení nejsou praktická, kromě 5" iPhonu.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

No to je uhol pohladu. Pre mna osobne je viac ram a rychlejsie CPU skor na zaplakanie. Je to nenazranejsie, treba vecsii akumulator na rovnaku vydrz a skor to ukazuje ako je Android dolepeny a neoptimalny. Ostatne uz sa aj Google chytil za nos a skusa Android L ktory by mohol trochu pomoct ale osobne si myslim ze to az tak vyrazne nebude. Proste volba Javy/Dalviku, z hladiska vykonu a spotreby bola hodne nestastna a islo cisto o obsadenie trhu - bolo treba zohnat vela vyvojarov v kratkom case aby spravili dostatok aplikacii a zaplnili tak app store a na to sa Java Googlu hodila. iOS ma vela funkcii porovnatelnych s Androidom len su inak riesene. Ludia s oblubov krituzuju jeden alebo druhy ale mam pocit ze maloktory z kritikov si naozaj vyskusa a pouziva oba OS.
A frazy typu 4" stacia kazdemu su dost otrepane. To su marketingove kydy na ktore sa nachyta bezny zakaznik a kazda strana ich ma za kybel. Na android by sa dalo toho najist tiez pekne vela - otvoreny system, fungovanie ako usb flash disk (ticho sa vytratila od Androidu 4.0 a nieje pocut nejaky velky krik pritom MTP je pekne blby protokol) a dalsie.

+1
-57
-1
Je komentář přínosný?

mass storage...
ja rval kde sem mohl, bohuzel reakce byly jak od "iovci" a google uz se evidentne rozhodl, ze ms je fuj :-(

+1
+34
-1
Je komentář přínosný?

Po iPhonu, Macu a iPadu jsem chtěl tyhle hodinky koupit manželce k narozeninám.

Pak se iPad rozbil a já zjistil, že Apple v ČR nemá zasoupení a odmítá poskytovat záruční servis. Více info zde: http://osina.cz/ja-vul-si-koupil-tablet-od-apple/

Ty svině už ode mě neuvidí ani korunu. Budu muset zjistit, jak funguje ten Android.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.