CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apple prodal 10 milionů iPhone 6 a iPhone 6 Plus za víkend

Ale jo, proč ne, když si to lidi kupujou ..... a pak tu máme na druhé straně děti, které nemaji pomalu co žrát a buďto přímo či nepřímo se jejich "práce" podílí na výrobě tohodle zařízení. Beru, že lidi svoje peníze můžou utratit za co chtěji a pokud je toto zařízení za danou cenu osloví je to prostě jejich věc, ale 26k za "přiblblej mobil" je prostě mimo chápání a racionální uvažování.

+1
+56
-1
Je komentář přínosný?

To jsou neskutečný čísla. Kolik to může být? Tak 60 miliard čistého zisku za víkend?
Zajímalo by mě, jestli někdy z těch peněz co si syslí investuje do něčeho monstrózního, vždyť může postavit draží věc než ISS, koupit celá města, možná i nějaké státy a stejně bude mít zase za pár měsíců tolik, že nebude vědět co s tím.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

Co mě hlava nebere, jsou ty předobjednávky. Jak si někdo může předobjednat věc za 20tis. a přitom nevědět, co to bude (vzhled, parametry, funkce, ...). Tady se hodí naprosto trefné "koupit zajíce v pytli".

+1
-40
-1
Je komentář přínosný?

...a nakonec se mu ten šunt za 20-30 tisic, ohne v kapse, jak špatně vyrobená čínská kopie( http://iphonemania.mobilmania.cz/node/4865 ) .. LoL ... https://www.youtube.com/watch?v=NCwBkNgPZFQ

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?
+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Deset milionů jednorázově ohnutelných zmetků - no, když to lidi chtějí, ať platí.

+1
-40
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.