CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Assassin's Creed 3 je nyní zdarma! Berte, dokud dávají

Nevis k te akci nejake podrobnosti? Ja mel za to, ze AC3 bude zdarma jen 7.12 (vcera), tak jsem ji vecer pridal do sve knihovny na UPlay, ale byly to nervy, protoze byl Ubisoft pretizenej a padalo jim to a neslo se prihlasit, evidentne byl o AC3 obrovskej zajem.

Chapu to teda tak, ze stale je AC3 zdarma? Do kdy? A jak to bude s ostatnima hrama, pristi tyden totiz odjizdim a budu zpet az 24.12 a mel bych tam zajem i o nektere dalsi veci, ktere Ubi nabizi zdarma, tak jestli bude sance to stahnou jeste pozdeji v prosinci?

Jinak AC3 jsem mel pred par lety bundlovanej ke grafice od NVidie, ale prisel jsem o ucet na Ubi, takze i o tu hru nez jsem to stihl odehrat, takze jsem moc rad, ze jsem se k ni opet dostal zadarmo.

A teda mimochodem, kde jsou ty casy, kdy NVidia davala ke grafikam zajimave tituly jako bundle. Dneska ke GTX1060 nic a ke GTX1070 idiotskej Watch Dogs 2. :-/

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tady je rozpis kdy co bude:
http://www.epicbundle.com/article/30-days-of-giveaways-the-ubisoft-calen...
Jinak nechápu proč o hrách v kalendáři mluví v minulém čase (viz. třeba "Z výčtu titulů se jednalo doposud jen o kousky, které už mohli hráči získat bezplatně v průběhu roku. "), když ty hry teprve v kalendáři budou...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tak spousta her má svoji "cílovou skupinu" ... řekl bych, že nepatříte do cílové skupiny Watch Dogs (děcka 10 - 18 let, která za ideální hru považují GTA a její klony)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

AC3 - 4 roky ; Crew- 2 roky ... takže až tak nevídaná akce to rozhodně nebude ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem to stáhnul a přijde mi to jako konina. Něco jako Tomb Raider, ale místo pěkné kočky tam běhá hipster ve srandovním oblečku co umí hypermega cool triky a hloupé cutscény zabírají asi tak 85% herního času. Blood Dragon mi přijde mnohem lepší dárek.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Popravdě, obě ty hry stojí za starou belu, jak Blood Dragon tak AC3. Nekoupil bych je ani za 0.99 Euro/ks.
Assassins Creed III je graficky velmi povedená hra, ale s velmi slabým příběhem - který jsem navíc nepochopil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já si při těch jejich podvodných akcích rovnou zrušil účet. Ať se jde celý Ubisoft zahrabat, jsou lepší firmy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.