CDR.cz - Vybráno z IT

Assassin’s Creed: Syndicate ukázal záběry z hraní za ženu [GC 2015]

Ac Syndicate Gc 3
Jak je známo, v novém Assassin’s Creed: Syndicate nebudeme mít tradičně jednu hratelnou postavu, ale rovnou dvě. Vedle Jacoba Frye si zahrajeme také za jeho sestru, Evie Frye. Jak vyšlo z ukázky najevo, herní styly obou postav se budou výrazně lišit.

Gc 2015 Banner

Související zprávy: 


Série Assassin’s Creed byla poslední roky silně v rozpacích. Po prvních dílech se odvrátila od kradmé složky a přešla pozvolna do násilnějšího a akčního stylu, až se z ní stala téměř řežba, na kterou by byl i Kratos z God of War hrdý.

Poslední díl Unity se přes všechny své neduhy snažil navrátit sérii její dávno zapomenutou obtížnost, bohužel ale Ubisoft příliš utáhl závit a sérii uniklo několik důležitých prvků, na které si fanoušci po letech zvykli.

V novém Syndicate by měla být rovnováha nastolena právě dvěma hratelnými protagonisty. Jacob Frye bude inklinovat spíše k ráznějšímu přístupu, kdy slova nahradí pěsti, a jeho sestra Evie Frye naopak bude cílit na kradmější styl snažíc se být neviděna. Styly se odrazí i na schopnostech obou postav.

Ac Syndicate Gc 2Ac Syndicate Gc 4Ac Syndicate Gc 7

Ac Syndicate Gc 6

Souboje v Unity byly jednou z nejsmutnějších částí hry, snad se tedy Ubisoftu zadaří najít správnou laťku obtížnosti i zde. Postup hrou byl díky/kvůli nim velmi skličující, což zkrátka žádné hře nesluší, vyjma Souls série.

Systém misí se dočká recyklovaného systému z Unity. Po jejím aktivování dostanete stručný přehled o oblasti, tedy informace o možných postupech, z nichž si vyberete vámi nejschůdnější a nejsympatičtější. Případně se budete moci porozhlédnout i po tajných řešeních.

Ve videu výše uvidíte novou technickou pomůcku, zipline, a to možná i vícekrát, než je zdrávo. Sloužit bude k rychlému přemisťování mezi dvěma vzdálenějšími budovami, aniž byste museli řešit střechy či seskok na pevnou zem. Jak je vidno, vzdálenost nebude zrovna háček, v několika případech se v prezentovaném demu hráč napojil i na několik desítek metrů vzdálený dům a slanil se během několika sekund.  

Dle slov Scotta Phillipse, režiséra hry, se můžeme těšit na pokračování příběhu v moderní éře, která byla v posledních dvou dílech výrazně zanedbána. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Assassin’s Creed: Syndicate ukázal záběry z hraní za ženu [GC 2015]

Žádné komentáře.