CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition jako designové pozlátko se špetkou inovace

Task nevim jetli tam nei chyba u specifikace protoze klasicky Zenfone 2 ma pro sd kartu samostatny slot.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Máte pravdu, díky. Opravujeme. (Pro zájemce zahraniční hads-on video: https://www.youtube.com/watch?v=9qVBCsudLq8)

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Docela by me zajimaly prodeje Zenfone 2, protoze ve srovnani s LG G3 jednoznacne prohrava a pritom je drazsi. Myslim, ze Asus by mel zapracovat na zlepseni softwaru a fotaku, aby si mohl rikat vic penez.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

to Redmarx: no možná podle tebe prohrává, ale na rozdíl od LG G3 máme 4GB RAM, 64GB interní paměť, Quick Charge 2, Dual SIM a na 5,5 palce se díky zaobleným zádům fakt dobře drží a jde ovládat jednou rukou. Jo já vím LG G3 má lepší display, ale já jsem Zenfone 2 kupoval hlavně kvůli rychlé bezproblémové GPS a 64GB vnitřní paměti. S 32GB paměti jsem si mohl nechat svoji starou S3.Já jsem ze Zenfona 2 nadšený. Aktualizace systému chodí cca 2x za měsíc, systém je rychlý a stabilní, snad jen jediný co bych mohl vytknout je oproti staré S3 horší fotoaparát, ale možná to je tím, že jsem si ještě pořádně nehrál s možnostmi nastavení. Přeci jenom u S3 jsem klikl na profil nastavení (pohyb, selfie, krajina, makro apod.) a bylo u Asusu mi to přijde složitější a takový nelogický, ale je pravda, že jsem si s tím nastavením ještě tolik nehrál, tak se třeba mýlím. O G3 jsem původně taky uvažoval, ale nakonec u mě vyhrál Zenfone 2.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Rozveď to , já G3 mám a spíš si říkám že jsem měl vzít vybavenější verzi Zenfone 2 . Možná fotoaparát nebude tak dobrý a věř že QHD displej je jen k zlosti , ale jinak mi přijde , že ve všem jiném je Zenfone rozumnější volbou .

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.