CDR.cz - Vybráno z IT

Atari oznámilo, že pracuje na novém Alone in the Dark

Alone In The Dark View
Nová webová stránka, datum a oficiální oznámení ze strany Atari. Není toho mnoho, ale Alone in the Dark patří mezi jedny z nejlepších a nejúspěšnějších survival hororů, a proto i jenom zmínka o nové hře z tohoto univerza může stačit k velkému poprasku.

Firma Atari oznámila, že restartuje jednu ze svých klasik, Alone in the Dark, která nyní ponese podtitul Illumination. Nově vytvořená webová stránka ukazuje název hry a letošní podzim. Tento nespecifický datum může odkazovat na první trailer nebo gameplay. Bylo taktéž oznámeno, že se během akce PAX, která se odehrává v Seattlu později tento měsíc, za uzavřenými dveřmi odprezentuje to, co zatím vývojáři udělali.

Aloneinthedark

Původní Alone in the Dark vyšel v roce 1992 pro PC. Jednalo se o jednu z prvních her, která využívala postavy z polygonů. Zároveň se jednalo o první polygonový survival horor. Hráli jste prvotní klasiku? Líbila se vám? Těšíte se na nový díl z tohoto univerza?

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Atari oznámilo, že pracuje na novém Alone in the Dark

Žádné komentáře.