CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Austrálie nasadí na telefonující řidiče umělou inteligenci, bude sama nahlašovat

Fotografie jako dukaz ? Dobrej vtip. Staci se jen oprit o ruku hlavou a uz vypadate ze mate v dlani mikrotelefon. Pred lety na me vybafl policajt, ze telefonuju, ted na me vybafne papir z uradu po par mesicich, ze jsem telefonoval - skutecne jsem se jen opiral pri poskakovani po metrech rukou o dvere.. A dokazme ze ne ? Vypisem hovoru ? Mozna. Fotkou ? V zadnem pripade.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U nás je to jednodušší, na známého policajt vybafl že je nepřipoutaný a že telefonoval, na přestopkovém hodné a inteligentní paní stačilo slovo hodného policisty a když viděla právníka a 20 minutový záznam z interiéru tak sklapla. Policista samozřejmě slouží dál, prý se mu skutečně zdálo že telefonoval a že se poutal až když jej zastavili.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jo, ale kdo si nahrava deni v kabine. Kdyz pak prijde takovejhle policajt a zacne kecat ze videl.. Nejprve si je jistej a nakonec se mu zdalo.. Hehe, kdysi jednom se zdalo, ze jsem jel sakra rychle (a fakt jsem jel), tak rikam, pripadalo vam to tak, nebo to mate zmereny ? A on jen at jedu pomaleji, byt na to rande specham. Rikam ze jo, neb uz jsem tam (stali 5m pred mym cilem ) :) :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hádám že bohužel jeden z tisíců si nahrává i dění v kabině, minimálně je vhodný zvukový záznam a i já už mám v autě alespoň diktafon vzhledem k tomu že z mobilu se stala zbraň a orgán se cítí být jím ohrožen.

No jo, nezachoval ses jak koloušek v autobazaru a tak to skončilo doporučením zvlonit. Ale vzpomenul jsem si na obsurdnější počínání PaChů. Jeden pán si dovolil dojet k hospodě autem aby se věnoval libé činnosti ve formě intoxikace fermentovanými a destilovanými nápoji. Toho využili hodní sousedé kteří na něj zavolali policii protože se jim na jeho činnosti něco nelíbilo. Hlídka skutečně přijela asi po půlhodině, pán byl nucen v hospodě dýchat, samozřejmě nadýchal a na základě tohoto mu sebrali řidičák. Ve správním neuspěl ani s právníkem, došlo k soudu který dal za pravdě policii a teprve nejvyšší soud to smetl ze stolu s tím že člověka který už půl hodiny sedí v hospodě a chlastá není možné považovat za řidiče.
I strýc má trošku podobnou příhodu, asi 500m před domem se na něj pověsili policajti(bez zaplého majáku), v klidu zajel do garáže a jakmile zavřel vrata stál za ním policajt že chce papíry od auta a že se bude dýchat. Strejda se ho zeptal co to má znamenat a policat na něj vybafl že je to dopravní kontrola. Strýc mu odvětil že bude muset počkat na příjezd státní policie protože se necítí být řidičem, zavolal státní a ti policajtům vysvětlili že dopravní kontrola s autem v garáži s zavřenými vraty jaksi není dopravní kontrolou a že na toto nemají právo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Svého času nám chlápek na školení říkal "stačí sebou vozit v autě holící strojek", když vás zastaví policie že jste telefonovali stačí tvrdit že ne že se jen holíte (to zakázáno není)... Totéž diktafon. Či jiná podobná zařízení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.