CDR.cz - Vybráno z IT

Battlefield 5 představuje model úpravy postav a vylepšování zbraní

Sestavte si vlastní tým a vybavte ho tou nejlepší technikou. V Battlefield 5 to nebude sebemenší potíž. Tvrdí to vývojáři ve svém nejnovějším traileru.

Po traileru, který prezentuje destrukční model chystaného Battlefieldu 5, se Electronic Arts a DICE podělili o další záběry ze hry a cenné informace. Nový trailer „The Company“ se tentokrát zaměří na přizpůsobení postav i výbavy.

Bf 1 Mp 3

.
Hráči si nepřizpůsobí jen samotnou postavu, ale i zbraně. Nepůjde pouze o designovou složku, jejich vylepšování bude mít také vliv na hratelnost a použití na mapě. Kromě řady přizpůsobení se můžeme těšit také z různých bojových rolí, rozdělených do čtyř stanovených tříd: Assault, Medic, Recon a Support. Každá role má jedinečné schopnosti a specializace.

Na co si budeme muset počkat, je možnost úpravy vozidel a letadel. Tato funkce nebude do vydání hotová a ve hře se objeví až v dodatečném updatu. Čas totiž švédské vývojáře z DICE tlačí, už 4. září budou spouštět otevřenou betu, 19. října potom vyjde plná hra.

Battlefield 5 si zahrají majitelé platforem Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Battlefield 5 představuje model úpravy postav a vylepšování zbraní

Žádné komentáře.