CDR.cz - Vybráno z IT

Bethesda ohlásila multiplayerový The Elder Scrolls: Blades pro mobilní telefony

Bethesda Softworks patrně chce svojí legendární značkou The Elder Scrolls ovládnout všechny dostupné systémy. Během letošní E3 ohlásilo vydavatelství hned dva nové tituly z této série, plnohodnotný šestý díl a multiplayerový The Elder Scrolls: Blades pro telefony.

Ač bylo oznámení mobilní verze lehce zastíněno prezetacemi Falloutu 76 a chystaným The Elder Scrolls 6, mnoho fanoušků jistě Bethesda potěšila. The Elder Scrolls: Blades má být prvním oficiálním pokračováním pro Android a iOS, navíc nativně podporující multiplayer. Vývojáři nám však přislíbili, že by se hra měla v budoucnu dostat i na zbylé dostupné systémy.

Jen čas ukáže, zda nejde ze strany Bethesdy Softworks o příliš ambiciózní krok. Poslední rok na mobilní platformě nám však ukázal, že je kapesní hraní skrze smartphony na vzestupu, jak ze strany vývojářů, tak výrobců hardwaru. Naštěstí má série The Elder Scroll dost silnou fanouškovskou základnu na to, aby mobilní verze neupadla v zapomnění. 

Příběh sází na klasiku. Jako člen pradávného řádu Blades se vracíte do své rodné domoviny. A hádáte dobře, vaše město, rodina, přátelé jsou pryč, zničeni. Vaším úkolem bude město obnovit. Hratelnost by měla sdílet všechny známé mechaniky The Elder Scrolls série, tedy zbraně, zbroje a kouzla z pohledu první osoby. 

Ve třech hlavních částech se dostanete do různých prostředí. V Aréně si zahrajete proti ostatním hráčům; Abyss nahradí dungeony, kde se musíte prosekat až na samotný konec; a ve městě (Town) sesbíráte hlavní úkoly a projdete si příběhový režim.

The Elder Scrolls: Blades vyjde zdarma letos na podzim. Registrovat k předběžné verzi hry se můžete už nyní zde

Zdroje: 

https://www.vg247.com/2018/06/11/elder-scrolls-blades-bethesda-e3-2018/

Diskuse ke článku Bethesda ohlásila multiplayerový The Elder Scrolls: Blades pro mobilní telefony

Žádné komentáře.