CDR.cz - Vybráno z IT

Bethesda prý odhalí na E3 remasterovaný Skyrim, Wolfensteina 2 a další [E3 2016]

Steam Skyrim 3
Jako vždy se na internet chrlí řada novinek z řad vývojářů ještě před samotnou E3. Nové zvěsti hlásají, že Bethesda nepřichází na letošní ročník s prázdnou, ba naopak. S rukama plnýma remasterů a pokračování.

Cdre 3

Každý rok se menší i větší novinky z největšího herního veletrhu Electronic Entertainment Expo (E3) chrlí už tak jeden až dva týdny před samotným začátkem akce. Snad z toho důvodu, aby oznámení nezapadla mezi desítkami dalších her a pecek, které lze jen málokdy předpovědět.

Tento únik pochází ze starého známého zdroje Shinobi602, který v minulosti už několikrát důvěryhodně vyzradil informace držené pod pokličkou, jmenovitě zprávy o Mass Effect: Andromeda a Call of Duty: Infinite Warfare

Přestože se Shinobi602 nezmínil přímo o Skyrimu, zmínil se o „určitých herních remasterech“, což doplnil další insider pod přezdívkou Enter The Dragon Punch, ze serveru NeoGAF. Jedná se o remasterovaný Skyrim pro konzole nové generace, s vylepšenými vizuály, všemi DLC a podporou modifikací.

Fallout Vs Skyrim

Vzhledem k nedávnému vydání Falloutu 4, který přinesl na konzole poprvé podporu modifikací, je tento krok více než uvěřitelný. Uživatelé PC se pravděpodobně nějaké zvláštní úpravy nedočkají (ti to vlastně ani nepotřebují, vše zvládnou sami).

Do letošního line-upu Bethesdy dále zapadá znovupředvedení Prey 2, které bylo v roce 2014 zrušeno. Podrobnosti o zrušení, včetně důvodů a stanovisk Bethesdy, si můžete přečíst v naší tehdejší zprávě.

Prey 2 Main

Dále se dočkáme odhalení pokračování Wolfensteina: The New Order s číslovkou dvě, a také The Evil Within 2. Mezi pokračování ze stáje Bethesdy asi nikoho nepřekvapí, že se na veletrhu ocitne už vloni představené Dishonored 2.

Konference Bethesdy se uskuteční v neděli, 12. června. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Diskuse ke článku Bethesda prý odhalí na E3 remasterovaný Skyrim, Wolfensteina 2 a další [E3 2016]

Žádné komentáře.