CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google odpojuje Google Plus od služeb, začne s YouTube. Konec sociální sítě?

Google plus je hrozný bastl. Furt mi to tam něco cpe od lidí, které něznám, naopak kdybych si chtěl uložit nějaké články na později (za předpokladu, že by se na Google plus nějaké takové vyskytovaly :-), tak nemám tu možnost. Zmatené řazení je pak další opruz - prostě se to přehazuje jak uzná za vhodné, takže nevím, co jsem už přečetl a co ještě ne.

Mnohem víc mi vyhovovalo duo Google Reader (který jsem po ukončení úspěšně nahradil selfossem), kde si můžu obsah pěkně třídit a štítkovat a ne..re se tam nic, co nemám "předplacené" a "Google Reader play", o jehož existenci málokdo věděl, ale v podstatě to byl jakýsi sociální blob, který mi házel obsah, který by mě mohl zajímat, v automaticky generovaném sledu a funky designu. Plus je IMHO velmi neohrabaná snaha slepit tyto kanály a přilepit k tomu podobně blbě i další služby.

+1
+133
-1
Je komentář přínosný?

je hezké, že google konečně zveřejnil statistiku, která dokazuje hloupost G+. 300mil aktivních účtů a z toho reálně využívalo G+ pouhých 5mil lidí, OMG.

Osobně se musím přiznat, že mě G+ účet jednu dobu opravdu hodně štval při přihlašování na Youtube... Z nějakého nepochopitelného důvodu mi totiž G+ vytvořil DRUHÝ účet na Youtube (2 účty na jednom emailu!!) a k tomu se cca tak měsíc snažil přihlašovat PRIMÁRNĚ na ten 2. účet. Byla to neskutečné otrava když se člověk musí pokaždé ručně překlikávat zpět na 1. účet. Naštestí jsem nebyl sám, kdo z toho zuřil a spamoval "google support" a tak to do 4 týdnů opravili.

+1
-160
-1
Je komentář přínosný?

Patrim mezi uzivatele G+ a pouzivam ho tak casto, jak casto potrebuju pouzivat socialni sit ... asi jsem mezi temi neaktivnimi. Kazdy nema tu potrebu travit na socialni siti kazdy den hodiny ... nebo vubec kazdy den.

+1
+158
-1
Je komentář přínosný?

Přesně to se mi taky stalo! Ale nic jsem s tím nedělal a nevím co s tím... občas se kvůli podobnému jménu a heslu připojím na ten druhý... no ale to už je asi jedno... předpokládám, že tak jednoduše jako boundnout YT a G+ to nepůjde na druhou stranu - unboundout :D

+1
-164
-1
Je komentář přínosný?

Přiznám se, že by mi ani tak nechyběl G+, jako spíš ta unikátní komunita zajímavých lidí, kteří utekli z Facebooku.

+1
-146
-1
Je komentář přínosný?

No tak začalo to jako odchod lepších lidí na G+. A dopadne to jako návrat lepších lidí na FaceBook.
Na G+ je strašná nuda. Takovej klub po zádech se plácajících intelektuálů, Já raději ulici v její přirozený formě.

+1
-130
-1
Je komentář přínosný?

ludia prihlaseny na gmail nemohli pristupovat na yt pretoze to po nich chcelo aktivovat nejake g+. ti inteligentni odhlasili gmail aby je yt neotravovalo. a to im zacalo kazit ksefty. asi je jednoduchsie potopit g+ ako si nicit spionske statistiky z gmail a ich vyhladavaca.

+1
-169
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.