CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Blizzard propojí všechny své hry s Facebookem

Tak jen doufám, že to nebude povinné, jinak bye bye Blizzard...

+1
+19
-1
Je komentář přínosný?

Urcite to nebude primo povinne, ale kdo si propoji ucet dostane peta,balicek karet, skin, mounta, hrdinu apod. Proste takovej Soft Phishing :(

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Pointa je jinde - naprosta vetsina lidi ucet na FB nema, nepotrebuje a rozhodne nebude kvuli Blizzardu zakladat. Tudiz to, aby uzivatele FB meli nejake vyhody je silne kontraproduktivni.

Uz jsem videl par webu, kde admin dostal super napad ze jedina moznost prihlaseni bude propojeni na FB - vsem to po nekolika dnech doslo, jaky je to nesmysl a zase bylo mozne zalozit normalni ucet na webu.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Troufam si tvrdit, ze naprosta vestina lidi, hrajici napriklad Overwatch facebook ma.
Ja sice ne, ale jsem fakt vyjimka.
Ostatne I streamer na Twitchi jedou svoji komunikaci obvykle pres facebook (mam vyhodu, ze si nemusim zakladat ani zadny fake ucet, pac manzelka facebook pouziva a lezu tam pres jeji ucet)

+1
+16
-1
Je komentář přínosný?

Záleží asi, v jaké generaci a komunitě lidí se kdo pohybuje. Ze všech lidí, co znám, nemá FB jen jeden člověk. Pár dalších je sice silně neaktivní, zamítli označování a vlastní fotky nemají, ale minimálně FB mají a občas někomu napíšou nebo zakliknou účast na události, když jim čas od času nezbude nic jiného, než se většině přizpůsobit.
Naopak si troufám tvrdit, že komunita hrající Blizzardí hry, v drtivé většině Facebook má.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Já osobně jsem nikdy nestreamoval (nemám divákům co nabídnout), ale i jakožto divák zůstanu věrný Twitchy. Můj osobní názor je ten, že streamery stejně vyfiltruje komunita, protože v dnešní době již streamuje každé, nevychované dítě. S facebookem tento rozmach bude ještě větší, protože dnešní děti znají jen dvě webové stránky (facebook a uložto).

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Ja tuhle resil, ze jsem chtel proste ukazat kamosovi na dalku, jak vypada nejaka hra, kdyz ji hraju a nejak jsem neprisel na to, jak to nejak jednoduse udelat.
Na Twitch steamovat neumim, respektive jsem koukal, ze bych musel stahovat a nastavovat nejake programy a tak, do toho se mi nechtelo.
Takze nahodou tohle neni uplne blbej napad, pokud by to fungovalo "na 1 kliknuti" - imho pro streamovani mase lidi bude Twitch jeste dlouho #1, ale pro par kamosu ten FB nemusi byt vylozene zlej.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Takovou vychytávku (Broadcast) měl kdysi program xfire než ho z nepochopitelných důvodů zařízli. Hrál jsem hru a spustil stremování. Další kdo měl také spuštěný xfire se díval na to co hraju jako v televizi. Jednoduché a funkční. Bohužel xfire jak ho většina uživatelů znala už neexistuje i přes petice proti jeho zrušení :(

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

To umí třeba Steam, přátelé můžou koukat jak hrajete, je to na pár kliknutí a nastavovat se nic nemusí. Zrovna jsem tak ukazoval kamarádovi Darkest Dungeon.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

jo to jo...Ale hry mimo Stream jsem v haji - viz prave hry od Blizzardu. Tam jedine Twitch a nebo neco podobnyho.
Uprimne, docela uvazuju, ze bych si kvuli tehle veci poridil alespon nejaky fake ucet na FB :-D

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Nie som si isty ci to bude fungovat, ale skus non-steam hru pridat do kniznice steamu a potom streamovat.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Fake ucet na FB nefunguje odskouseno overeno smazaly me veskere fake ucty i kdyz jsem se snemi pekne vyhral :P Tel cislicko email dokonce i OP onych lidi ne vse prohmatly zasrana NSA

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

I tak mi přišlo streamování přes xfire příjemnější. Steam mi z nějakého důvodu moc nesedí.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

"dnešní děti znají dvě webové stránky (FB a uložto)"

Omyl. Top 4 nejnavštěvovanější servery v ČR jsou Google, Facebook, Seznam a Youtube.
(Uložto se nedostalo ani do top 20)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Dalsi krok vedle blizzard a to vse delaj jen kvuly NSA :) aby nas mohly vic sledovat a poznavat bodejt proc zrovna FB ucet rozhodne stim nesouhlasim

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.