CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzardí střílečka Overwatch vstupuje v Evropě do bety již tento týden

Overwatch 01
Blizzard začátkem víkendu oznámil, že se Evropa dočká bety Overwatch o něco dříve, než se původně očekávalo, a tak budeme spuštění slavit spolu s Američany.

Již v úterý 27. října budou moci všichni hráči s pozvánkou jak z Ameriky, tak i z Evropy, hrát betu nadcházející FPS Overwatch od Blizzardu. O pozvánku do bety můžete požádat na stránkách Blizzardu. Titul jsme měli možnost si zahrát na letošním Road to Blizzcon 2015 a pokud byste případně nevěděli, do čeho jdete, tak čtěte následující odstavce. 

Overwatch 03

Overwatch je svižná, mnohobarevná a různorodá FPS, které se výrazně liší od svých konkurentů. Nejblíže by se dal její koncept připodobnit k Team Fortress 2. Velký důraz klade na jednotlivé postavy, které se od sebe vzájemně liší natolik, že se nám mnohdy zdálo, jako bychom hráli úplně jinou hru. 

Přes veškeré zajímavé inovace, které žánr značně oživují, ale nemusí titul zaujmout věrné zastánce klasických stříleček typu Counter-Strike; Call of Duty; Battlefield apod. Overwatch je hra s určitou nadsázkou, která nemusí sednout každému. Pro ukázku si můžete níže pustit záběry z hraní: 

My jsme každopádně byli hrou naprosto unešeni a každému, kdo rád zkouší nové, neokoukané věci, bychom doporučili dát hře alespoň šanci. Konec konců, neberte to, když je to tak levný (respektive zdarma). 

Přístup k betě není podáním žádosti nijak garantován. Jako v případě každého beta testování her (nejen) od Blizzardu se s výběrem pojí i notná dávka štěstí. Ale za pokus člověk nic nedá. 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Blizzardí střílečka Overwatch vstupuje v Evropě do bety již tento týden

Žádné komentáře.