CDR.cz - Vybráno z IT

Brütal Legend zdarma! Nechte se unášet na vlnách heavymetalové videohry

Brütal Legend - Nahled
Portál Humble Bundle vybral další pecku, kterou poskytne všem zdarma. Jedná se o Brütal Legend. I pokud nepatříte mezi fanoušky heavy metalu nebo Double Fine, byla by škoda si takový klenot nechat proklouznout mezi rukama.

Není lepšího pocitu, než si zahrát kvalitní hru, kterou jste získali legálně. Ještě více člověk zajásá, když nemusí vytáhnout z peněženky ani korunu. Humble Bundle se už v minulosti narozdával dosti, ale je vidět, že jen tak nehodlá přestat. Nyní ze svého katalogu vybral strategickou akční RPG adventuru (Double Fine, co byste čekali?) Brütal Legend, jejíž kopii si zdarma vyzvednete přímo na Humblu.

Na konzolích nedoceněná hra se dočkala obrození po portu na PC. Brütal Legend disponuje mnoha chybami v herním návrhu a trpí trochu kryzí identity. Pokud mu však dáte šanci, zjistíte, že se jedná o klenot s vynikajícími vtipnými dialogy, originálním světem vzdávajícím poctu heavy metalu na každém kroku a hvězdným obsazením včetně Ozzyho Osbourna, Lemmyho Kilmistera, Roba Halforda a samozřejmě Jacka Blacka. 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Brütal Legend zdarma! Nechte se unášet na vlnách heavymetalové videohry

Žádné komentáře.