CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Bugatti představilo nový model, aby získalo titul nejrychlejšího automobilu

Vyloženě debilita prodávat tak rychlý auto v serii a ještě nabízet odemčení na 500KM/h. Tohle by nemělo být legální. A ochranná klec ? Řidič ať se zabije když je vylízaný pako a jede tak rychle. Otázka je co to auto + ochranná klec udělá nevinnýmu řidiči jinýho auta když to do něj tenhle blbec napere v 500Km !!! Nechápu kam to spěje. To už rovnou může na silnici jezdit F1. Navíc udělat rychlý auto už neni dneska žádná frajeřina. Frajeřina je to auto uřídit. Člověk už v týhle rychlosti ale nemá reflexy... To nemluvim o brzdné dráze a zvýšenýmu riziku že v takové rychlosti se něco může poškodit nebo rupnout pneu. Pak už nikoho nezachrání ani ta klec.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Vy si vazne myslite, ze clovek, ktory si taketo auto moze dovolit je vygomovany ako vas nazor?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Bugatti u Chirona prodloužila záď, aby dosáhla větší aerodynamiky."

větší aerodynamiky asi ne, ale lepší aerodynamiky nebo dokonce nižší určitě ano. ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ono i slovo aerodynamika je blbost. Co to je, jak se to meri? Bavime se o aerodynamickych vlastnostech, ktere muzou byt jenom lepsi nebo horsi. Ne vyssi, nizsi, vetsi ani mensi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

bohužel jak tu někdo psal že ti co si takové auto koupi maji rozum , tak se šeredně plete ! většinou se jedna o arogatní vlizaná hovada co si myslí že jím patře vše !
ono stačí sledovat jak "dražší" nad +- 2 mega auta parkuji :) většinou to fakt stojí za to :) viděl jsem jak v ferary se postavil tak že zablokoval celý výjezd z prkoviště ! a podobně
co se týká Bugatti moc hezké auto ale stejně není kde jezdit takovou rychlostí 500 kmh takže zcela zbytečné navíc ani většině zavodních okruhu nějde jet 500 kmh !
prostě není to kde rozjet , a pokud vím tak naraz v rychlostí 500 kmh tak vás zabije minimálně 5x :) už vidím další článek z fotkama rozmaraseného Bugatti na padrt a titulek řidíč nezvládnul řízení Bugatti :)))))))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Auto nevyužitelný ani na závodní dráze. Proč z toho dělat seriovku. Souhlasim s tebou. To že má někdo prachy neznamená že je inteligentní. Možná si to auto někdo koupí do sbírky, možná bude chtít v provozu otestovat jak to jede. Záleží na jedinci. Já mam ale na autech rád akceleraci. Maximálka je k ničemu. Proto bych volil daleko zábavnější (i když je to šrot co se týká dílenskýho zpracování a jiných nedostatků) Teslu :-) https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2a...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.