CDR.cz - Vybráno z IT

Byly uvolněny první záběry z MOBA střílečky Battleborn od Gearboxu

Battleburn View 01
Americké weby byly v New Yorku svědky prvních gameplay ukázek křížence MOBA a střílečky Battleborn, kterou v létě oznámila společnost Gearbox. Naštěstí z prezentace udělaly následné videopreview včetně oněch záběrů ze hry.

V červenci představila firma Gearbox, známá svojí veleúspěšnou sérii Borderlands a dokončením legendárního Duke Nukem Forever, hru kombinující prvky MOBA a střílečky s názvem Battleborn. Doteď se mohla veřejnost těšit pouze ze CGI traileru. Nyní se poštěstilo vybraným novinářům, kteří mohli nové záběry z očekávaného next-gen titulu vidět na vlastní oči. Naštěstí pro nás sesumírovali videopreview, pro která nakonec použili i exkluzivní in-game záběry.

Díky přiloženému gameplay a komentářům novinářů v pozadí si lze dát dohromady, že nepůjde o klasický titul, který se nachází aktuálně v tomto segmentu videoherního trhu. Dobývání nepřátelských věží a sekání miniónů se zde kloubí s perspektivou z první osoby a lehkými RPG prvky v podobě vylepšování schopností avatara.

Hráč si během hry může vybírat mezi schopnostmi z dvoušroubovice (jednu zvolí na úkor druhé) vztahující se k posílení zbraní a vlastností postavy. Tyto upgrady se resetují po každém odehraném zápase. Samozřejmě nesmí chybět ani Gearboxovský vkusný humor.

Krom klasických potyček dvou týmů pět na pět se zde bude nacházet i kooperační složka, která podobně jako v Left4Dead předhodí hráčům řadu cílů ke splnění. Titul vyjde někdy během příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Byly uvolněny první záběry z MOBA střílečky Battleborn od Gearboxu

Žádné komentáře.