CDR.cz - Vybráno z IT

CDR Play - Kingdom Come: Deliverance ožívá v hratelné technické alpha verzi

nepřehlédněte
Kingdomcome
Zahráli jsme si pre-alfu očekávaného českého RPG Kindgom Come: Deliverance. Jak si stojí? Podívejte se na 40 minut komentovaného hraní.

Když vývojářský tým kolem Daniela Vávry přišel s námětem na středověkou RPG hru s tématikou hustitských válek, asi nečekal, že vzbudí takový zájem nejen v naší domovině, ale také ve světě. Fanoušci se titulu chytili jako klíšťata kůže, a evidentně se hned tak nepustí. A totéž potkalo i nás. 

Kingdom Come: Deliverance se prezentuje v první hratelné ukázce. Nutno dodat, že jde o pre-alpha verzi hry, od té finální se tedy bude lišit opravdu markantně. Už teď ale vypadá opravdu zajímavě a rozhodně se máme na co těšit. 

Připravili jsme pro vás nový díl videomagazínu CDR Play. Podívejte se na 40 minut komentovaného hraní ze hry. Videem vás provede Tomáš Herodek a Michal Pospíchal. 

Jak se na hru těšíte vy? Podpořili jste vývojáře na Kickstarteru či následně na oficiálních stránkách? Jak na vás zapůsobily záběry z alpha verze? Podělte se s námi o váš názor v diskusi. 

Diskuse ke článku CDR Play - Kingdom Come: Deliverance ožívá v hratelné technické alpha verzi

Neděle, 23 Listopad 2014 - 16:17 | mp07 | U mě OK. W7 64-bit, FF 33.1.
Sobota, 22 Listopad 2014 - 16:19 | petr22 | Hmmm - behem chvile se zacne rozjizdet video s...

Zobrazit diskusi