CDR.cz - Vybráno z IT

CDR Play – Zajezděte si s námi ve hře Spintires

nepřehlédněte
Spintires Cdr Play
Truckový simulátor Spintires zažil obrovský boom. Ani nám jeho úspěch neunikl, a tak jsme se rozhodli jej vyzkoušet a ve formě komentovaného gameplaye vám zodpovědět základní otázky, odkud pramení kouzlo tohoto titulu a čím vyčnívá z běžné herní produkce.

Čtete správně. Jedná se o premiérový díl nového projektu, který jsme nazvali tradičně CDR Play. Z názvu je vcelku patrné, že má kořeny v módních let’s play videích, jenž dominují YouTube scéně. Nicméně bychom se v naší verzi vyvarovali klasickým kompletním průchodům napříč celým příběhem a spíše se zaměřili na hlavní aspekty a důležité prvky jednotlivých titulů. Pokusíme se vám videa přinášet z pohledu dvou hráčů, ideálně takovým způsobem, kdy se oba zúčastní samotného hraní.

Jako první titul jsme zvolili hru Spintires, v budoucnu se nicméně můžete těšit na komentované hraní mnoha novinek jako Destiny, Assassin’s Creed: Unity nebo takové Far Cry 4.

Samozřejmě budeme nadšeni za jakékoliv návrhy, kterým, bude-li to v našich silách, rádi vyhovíme. Zároveň uvítáme jakékoliv připomínky k prvnímu dílu. 

Na přímé živé hraní budeme používat náš Twitch kanál, po odvysílání naleznete v jednotlivých článcích záznam z daného streamu, který bude nahrán na náš YouTube kanál

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku CDR Play – Zajezděte si s námi ve hře Spintires

Pondělí, 22 Září 2014 - 19:54 | HoperKH | A tak fyzika je tam taková "herní" -...
Neděle, 21 Září 2014 - 19:33 | Viktor B | "uzasne" zvladnuta fyzika, auto...

Zobrazit diskusi