CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Chytrý jednokolový skateboard prošpikovaný elektronikou drží stabilitu za vás

Dopravní prostředek, který schováte do batohu?

Rozměry - 760 × 230 × 290 mm
Váha - 11 kg

Pobavilo. Už si letím pro krosnu.
Kde má konec tenhle boj o čtenáře? Tam kde končí inteligence a začíná debilita? Ehm, pardon, myslel jsem lehká mentální retardace.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ona je debilita už jen nošení dopravního prostředku. Ten má dopravovat mě, ne já jej. Pochopím to u sportovního náčiní, ale u dopravního prostředku je to selhání jeho základní funkce.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Na to, ze bys to strcil do te krosny zapomen, tam budes mit nahradni baterie. :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Chce sa trochu zamyslieť a potom reagovať, zoberte si že ste v meste a prepravíte sa niekam a odpadá všetko parkovanie, proste zoberiete si to do kanclu, školy, práce atď.
Myslím si že je to skvelá myšlienka, ten dojazd by mohli dať na 15 km a super.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

vacsinou kazdy reaguje bez rozmyslania a potom to len tak vyzera, ti co spominaju "debilitu" tak nech robia najprv nieco s tou svojou. Vlastne ide tu len o jedno zavist a stale zavist, to je ta prava debilita čr a sr.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale to je v pořádku. Reakce o debilitě se týkala nošení v batohu. Jednak se to nevejde a druhak je to nesmysl - nebo vy si někam nosíte auto?

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

co to ma s autom? asi ti vyhovuje to porovnavat s autom. Ked chces objektivne tak to porovnaj aj s tim kde sa toto a auto dostane. Vyvazaj sa vsade autom ked chces a nekomentuj to takto subjektivne

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to ja sa tesim ovela viac na toto: http://www.kickstarter.com/projects/170315130/boosted-boards-the-worlds-...

Inak elektroboard mam, 600w, 3x12v 9.6Ah - vam teda poviem, ma to silu jak svina! Nema to jediny problem vytlacit cloveka do strmeho kopca. Jedinu nevyhodu vidim v pouzitom type baterii - olovnate gelovky do UPS. Su tam 3 kazda ma 3kg. Celkova hmotnost boardu je preto 19kg, co sice clovek vacsinou neriesi, ale ked uz musi, tak to je poznat. Max. rychlost som nameral cca 25km/h, co je uz vcelku adrenalinova jazda. :D Dojazd bol udavany na 20km, ale realne v kopcovitom Brne to je tak 12-15. Jo a este mala pikoska - pri aktivnom pohone to ma zvuk ako maly trolejbus :D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jsou to paradoxy.

Ja zase mam doma pristroj uplne opacny. Musim slapat, slapat a slapat a pritom to stoji porad na miste.
A stejne si myslim, ze je to lepsi, nez tohle....

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.