CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Český herní klenot Mafia se vrací v HD verzi, s lepšími texturami a 3D modely

Pokud by si někdo koupil Mafii na Steamu (jako já), tak dám krátký návod na zprovoznění CZ verze. Změňte ve steamu jakzyk na EN, počkejte na stažení, proveďte nastavení, spusťte, vyskočte ven, změňte jazyk na CZ, počkejte na stažení, spusťte. Blbě se to hledá, protože EN verze v zásadě funguje out-of-the-box a fráze jako "Mafia does not launch" nevedou nikam.

Původní hudbu je potřeba najít někde na internetech a rozbalit potřebné oggy. (Mám krabicovou CD verzi, ale nemám už žádnou funkční mechaniku, takže moje svědomí při této akci příliš nekrvácelo.)

Někdo ještě při dalších problémech (DX 8.1!) radí vypnout na desítkách antialiasing. Jinak to jde suprovně ve 4K a je to pořád stejná pecka, třeba taková audio stránka i přes ty roky zcela nic neztratila a Vašut rulez.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebo si Mafii zahrajte na Linuxu pomocí Wine, funguje bez problémů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebo si Mafii zahrajte na Linuxu pomocí Wine, funguje bez problémů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fajn článek, ale ten kdo vi kde hledat, mohl hrát HD mafii uz dávno před tímto:)) http://forum.mafia-game.ru/showthread.php?t=1978 Water shader a UDD jsou tu už minimálně 5 let. A dost HD textur take..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak na tomhle je hezké, že je to v jednom packu, bez řešení vzájemné kompatibility modů. Jen mne mrzí ta hudba, nechce se mi to moc obcházet stažení souborů z netu, CD už někam odvál čas (nevrácená půjčka?). Za tak starou hru a ještě takto okleštěnou se mi zdá 10 EURo docela dost, tak váhám. Vždyť i dvojka je levnější. Nebýt odstraněná hudba, neváhal bych.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak mne nedělá problém to opravit, to je to nejmenší, ale legálně si koupit hru a nelegálně tam vkládat hudbu je takové kontraproduktivní. Je to blbost, ale jde o princip. Jako bych si koupil hru a pak tam upirátil DLC. Jak je to vlastně s tou licencí? To je pro vlastníky práv takový problém odsouhlasit užití hudby?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já Mafii 1 vlastním minimálně 3x, jednou kolecke klasiky na DVD, pak CD verzi a teď steam verzi, proto si tu hudbu klidně upirátím, specialně když mě to z DVD hraje, tak proč by němělo na Steamu, zaplacené to mam:)

To aby Steam dořešil práva a zaplatit to se nedočkáš...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Řešili jste někdo problém, že vám Mafia 2 na Steamu, u mě přes Wine, nejde spustit a hlásí, že jsou servery Steamu přetíženy? Na konci listopadu jsem Mafii 2 chvíli hrál, najednou hra spadla a od té doby tohle pořád hlásí :-( nepomohla validace integrity souborů hry ani reinstalace.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Teď jsem ji zkoušel na steamu win10 a jede bez problémů...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.