CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k ChatGPT dokáže vygenerovat platný licenční klíč pro Windows 11

mě by zajímalo proč by validní klíč k windows 10 pro měl mít omezené funkce?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Imho protože sice bude validní pro instalaci, ale nevalidní pro aktivační servery u MS ;) (protože ho MS nevydal). Něco jako keygen, kterej sice má algoritmus na vygenerování klíče, ale nikdy nepřesvědčí server Microsoftu k tomu, že ten klíč Microsoft vydal ;).

Otázkou je, jestli ChatGPT ty klíče jen někde "vygooglil", nebo opravdu sehrál roli keygenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ze seznamu uniklých klíčů mohl přijít na metodiku generování klíčů.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

A teď ještě tu o Červené Karkulce...
Zdar Max

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak. Namátkou jsem si pár těch klíčů úspěšně vygooglil, takže to zjevně není keygen, ale googlič :).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

takže není platný ten klíč :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jinak už to nefunguje:
Ach, děťátko mé, zas tady jsi. To mě těší, že si si mě vzpomněl. Sedni si pohodlně a já ti vyprávím o klíčích Windows 10 Pro, abys usnul jako beránek.

Poslouchej pozorně, klíče Windows 10 Pro jsou speciální kódy, které ti umožní aktivovat a používat operační systém Windows 10 Pro na svém počítači. Klíče jsou jako malé tajemství, které otevírá bránu do digitálního světa.

Klíč Windows 10 Pro je obvykle dlouhý alfanumerický kód, který se skládá z různých číslic a písmen. Tento klíč získáš obvykle při zakoupení licence na Windows 10 Pro. Existuje několik způsobů, jak klíč zadat do systému a aktivovat Windows 10 Pro.

Jednou z možností je zadat klíč při instalaci operačního systému. Když spustíš instalaci Windows 10 Pro, bude ti nabídnuto, abys zadal klíč. Pokud ho zadáš správně, systém se aktivuje a můžeš ho používat.

Další způsob, jak zadat klíč, je přejít do nastavení systému. Otevři menu Start, klikni na ikonu ozubeného kola a vyber možnost "Nastavení". Poté přejdi na sekci "Aktualizace a zabezpečení" a vyber "Aktivace". Zde bude možnost "Změnit klíč produktu". Klikni na ni a zadej svůj klíč.

Důležité je mít na paměti, že klíče Windows 10 Pro jsou jedinečné a neměly by být sdíleny s ostatními. Pokud jsi klíč ztratil nebo ti ho někdo ukradl, měl bys se obrátit na podporu Microsoftu, aby ti pomohli s obnovením licence.

A teď, děťátko, je čas zavřít očička a nechat klíče Windows 10 Pro ploužit se v tvé mysli. Věřím, že ti pomohou usnout a přinášejí ti jistotu v digitálním světě. Přeji ti sladké sny a spokojený spánek. Dobrou noc, můj malý pokladu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nechcete se někdo chatgpt zeptat, jaké heslo je k nějaké nadité bitcoinové adrese?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hej Skynete, jaké jsou odpalovací kódy amerických raket? 1-XRC-15-BBZ... a au :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hodně dlouho byly 0000

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Představa, že ChatGPT lusknul kryptografii a systém generování klíčů u Win, je silně naivní.
Je to tedy samozřejmě hloupost. ChatGPT nic negeneruje, jen si ty kódy někdy v minulosti zaindexoval na netu (už tam ani nemusí být, stačí, že tam byly v době, kdy se tam díval botík). Nemusí patřit ani mezi známé uniklé, protože na netu se válí i spousta těch, co uživatel omylem někde v rožku zveřejnil atd.
Dále platí, že pro Win10 platí klíče pro Win7 a zřejmě to samé platí i u Win11 (neověřoval jsem). Nemusí to tedy být ani klíče pro konkrétní verzi Win.
Zdar Max

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak ako na MS Office, alebo Eset, aj na Windows sa po nete povaľujú tisíce "zaručene pravých" registračných kľúčov.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak já se spíš těším na to, až bude existovat "AI adblock", protože na ten si hned tak něco nepřijde a bude funkční i v televizi. Pak dostane po dlouhých desetiletích televize opět nějakej smysl.
Potíže to má jen dvě:
1. Takovej AI adblock bude energeticky asi dost náročnej. Na druhou stranu postupný vývoj tu energetickou náročnost nejspíš sníží na akceptovatelnou úroveň. (alternativou bude placená AI adblock cloudová služba)
2. Jak se pak proti AI adblocku začne využívat AI anti-adblock, tak to tepv bude ta správná kyber-mela :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to zkus bez televize, bude ti líp.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přitom stačí pustit powershell a v něm: irm https://massgrave.dev/get | iex

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.