CDR.cz - Vybráno z IT

Chcete Kingdom Come: Deliverance o 300 Kč levněji?

PR článek
Nejočekávanější česká hra současnosti už několik dní plní přední stránky novin. Není se čemu divit. Kvalitou zpracování a herním zážitkem jde o výjimečné dílo, které si nic nezadá s nejlepšími americkými tituly. Dnes se ale zaměříme na to, co vám ještě nikdo neřekl – jak získat Kingdom Come: Deliverance výhodněji.

Historický moment pro český videoherní průmysl. Hra Kingdom Come: Deliverence z pražského Warhorse studios je nejdražší českou PC hrou, jejíž vydání netrpělivě vyhlíželi hráči ze všech koutů světa. Je opravdu takový povyk oprávněný?

Kingdom Come: Deliverence – nejreálnější středověk, který vás pohltí

Kingdom Come: Deliverance uspělo v recenzích po celém světě, včetně té naší. Tento herní titul je ódou na naší historii a překrásnou krajinu. Těšit se můžete na skvělý herní zážitek, který vám nepokazí ani několik bugů nebo jistá kostrbatost. 

Vývojáři předvedli, že pravé RPG si bohatě vystačí i bez draků a kouzel. Věrohodně ztvárnili český středověk v období vpádu vojsk krále Zikmunda do českých zemí. Tuto část naší historie prožijete v roli kovářova synka Jindry, který na své cestě za pomstou dospěje z mladého nemehla do nebojácného rytíře. 

V příběhu se objevují dobové mocenské pletichy a dokonale ztvárněná krajina Posázaví. Skvělý je i systém boje a na věrohodnosti hře přidávají výborné dialogy.  Těšte se na minimálně 40 hodin skvělého zážitku, sami jsme ve hře strávili okolo 100 hodin. Kingdom Come: Deliverance může být právem pokládano za jeden z nejlepších českých herních titulů současnosti.

Jak získat hru Kingdom Come za nejlepší cenu?

Cena? Oficiálně 1 300 Kč. Hru ale můžete získat výrazně levněji. Jak na to? Stačí si hru koupit pomocí digitální distribuce. V e-shopu Kinguin získáte Kingdom Come: Deliverence za pouhých 999 Kč. To ale není vše. Další peníze z nákupu vám vrátí Tipli.

Nákupní klub Tipli – nejlepší nákupy na internetu

Nákupní a věrnostní klub Tipli vám přináší nejlepší nákupy na internetu. Bohatá nákupní inspirace, exkluzivní slevové kupony, slevy do vašich oblíbených obchodů, kompletní nabídka letáků a odměna za nákup jako třešnička. Všechny výhody získáte při registraci do klubu. Registrace je zcela zdarma.

Abyste si mohli hru Kingdom Come zahrát, budete potřebovat výkonný herní počítač. Tipli ví, jak ho koupit nejvýhodněji.

Nejprve si na Tipli najdete v akčních letácích počítač ve slevě, k tomu získáte rovnou i slevový kupon, takže nakupujete PC za nejlepší cenu na trhu. Po nákupu vám navíc Tipli vrátí část peněz. Při koupi výkonného počítače Acer Predator v e-shopu Euronics vám Tipli vrátí 320,25 Kč (z 39 990 Kč).

TIP: S Tipli na vás čekají výhodnější nákupy ve více než 1 350 e-shopech, mezi které patří Alza.cz, Mall.cz, AliExpress, Booking.com, ZOOT nebo NOTINO.  

Registrujte se zdarma na Tipli a nechte si za nákupy platit

Získávat odměnu každým nákupem je hračka. Jak je to možné? E-shopy jsou ochotné platit za přivedeného zákazníka provizi a nákupní klub Tipli zajistí, že se větší část této provize dostane zpět do vaší kapsy.

Registrujte se a nakupte přes Tipli hned teď. Zařadíte se mezi více než 300 000 spokojených uživatelů, kteří nakupují chytře. Ročně ušetříte až 6 500 Kč. Registrace je zdarma a zvládnete ji během chvilky.