CDR.cz - Vybráno z IT

Chytré hodinky ARMODD Squarz 11 Pro: 5 věcí, proč jsou ideálním vánočním dárkem

PR článek
Ušetřete si letos nervy a jděte na to tentokrát chytře. Ukážeme vám 5 argumentů, proč jako dárek pořídit nový model Squarz 11 Pro chytrých hodinek české značky ARMODD. Snadno pak pochopíte, proč mohou být tou pravou „vánoční hvězdou“ pod stromečkem.

Značka ARMODD není na našem portálu žádnou novinkou. Jde o slušně zavedenou českou značku, která rok od roku pilně inovuje své modely chytrých hodinek. Letos dokonce přichází se sluchátky, které rozhodně zaujmou.

Jinak obecná oblíbenost chytrých hodinek pramení i jistě z toho, že ARMODD nabízí kompletní českou lokalizaci a kompatibilitu se všemi telefony na trhu – iPhone a Android. V tomto článku se ale podíváme obsahově na konkrétní model Squarz 11 Pro. A pro zájemce videorecenzí i klidně také i touto cestou.

Pokud vás zajímá více o nové kolekci 2022, podívejte se do blogového článku značky ARMODD.

1. Výborná cena v poměru kvalita/výkon

Vypadá to na první pohled jako spolehlivý ukazatel kvality chytrých hodinek. Ale nemusí tomu vždy tak být. Vyšší cena obecně nemusí nutně souviset s kvalitou. Jsou situace, kdy dává dost dobrý smysl koupit si levné chytré hodinky, které zároveň nerezignují na kvalitativní aspekt. A to např. tyto situace:

  • Kupujete hodinky jako vánoční, narozeninový apod. dárek a hledáte vhodný kompromis za cenu/kvalitu hodinek.
  • Kupujete hodinky dítěti jako vůbec jeho první chytré hodinky.
  • Kupujete v rodině hodinky seniorovi, kterého chcete příjemně překvapit.

ARMODD Squarz 11 Pro jsou v dobře přijatelné cenové hladině. Při průzkumu tuzemského trhu záhy zjistíte, že žádná zdejší značka v cca relaci cen okolo tří tisíc korun nenabízí tolik funkcí a esteticko-designové vzezření jako modely značky ARMODD. No, posuďte průzkumem trhu sami.

2. Design a intuitivnost ovládání

Atraktivita vzhledu je u vždy hodinek velkým plusovým bodem. Tady můžete očekávat designově ultimátní zážitek v podobě plně dotykového displeje. Hladký, minimalisticky laděný a nesmírně působivý. Jde o bezrámečkový displej 1,86″ s nejvyšším rozlišením 420x485 pixelů, který dále disponuje perfektní čitelností a ostrostí i na přímém slunci. Prostě dokonalost v každém detailu.

3. Volání přímo z chytrých hodinek a dálkové ovládání hudby!

Velkým lákadlem a exkluzivitou modelu Squarz 11 Pro je Bluetooth volání. To je velmi příjemné překvapení těchto chytrých hodinek v této cenové relaci. Šetří čas a je to nadmíru praktické. Dítě vám např. může zavolat/nebo vy jemu po cestě ze školy, že je vše v pořádku. Další parádní funkcí je možnost dálkového ovládání hudby. Např. jste v posilovně na pásu, nebo si dáváte už třetí běžecké kolečko v parku a jedním kliknutím maximálně ovládáte váš oblíbený hudební playlist.

4. Sportovní, zdravotní a praktické funkce pro životní styl

Hodinky mají nejen krásně vypadat, ale i být komplexním pomocníkem na vaší cestě životem. Co tedy vše od modelu Squarz 11 Pro očekávat? Cílené nastavení měření jednoho z 11 sportovních režimů (běh, cyklistika, chůze, běh na páse…), měření kalorií, tepu, tlaku, saturace kyslíku a EKG. A speciálně dámy zase potěší možnost zapnutí případné funkce monitoringu menstruačního cyklu.

Chytré hodinky vás také dokáží za pomocí citlivé vibrace probudit, změřit kvalitu a délku samotného spánku. Ukáží vám nové notifikace (Facebook, Instagram, Twitter apod.)  z aplikací, které jste si za pomocí telefonu s hodinkami nastavili. Upozorní také na SMS a volání. Využít můžete taky velmi praktické funkce jako je hledání telefonu, svítilna, kalkulačka nebo hlasového asistenta atd.

5. Ciferníky – na každý den jiný!

500 ciferníků? Ano, přesně tak. To znamená vážně velkou porci zábavy na každý den. A když vás přestanou bavit, tak si jednoduše vytvořte ciferník vlastní. Touto funkcí si uděláte z hodinek skutečně originální kus, nezaměnitelný s žádnými jinými. I toto vám snadno Squarz 11 Pro umožní. Někdo si na ciferník umístí partnera, někdo děti, jiný zase oblíbenou fotku s kamarády, anebo momentku z dovolené apod. Každý jistě tuší, co by mu na ciferníku udělalo obrovskou radost.