CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Chytré hodinky: Jaké funkce skutečně využijete?

Já osobně na "chytrých" hodinkách využívám hodinky, NFC (platby) a to, že jsem si mohl naprogramovat vlastní ciferník. Ostatní funkce pokládám za naprosto zbytečné. Hodinky nosím jen venku a rozhodně s nimi nespím. Navíc musím smutně konstatovat, že v porovnání i s nejlevnějšími digitálkami je funkce "hodinky" dost špatná. Aspoň ty moje (Xiaomi Smart Band 7 NFC) se hodně předbíhají.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja som si naopak hodinky kupil koli meraniu tepu. Nasledne som si navykol aj na meranie spanku, takze samozrejme snimi spim. Par rokov (hned ako vysli) som mal miband4, teraz som si kupil huawei watch fit3 a to je asi taky rozdiel ako trabant a Maybach.. samozrejme aj to su lacne shity, ale ten rozdiel vo funkciach je priepastny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejvtipnější je, že mezi těmi funkcemi člověk tu hlavní, tj. ukazování čaqsu snad ani nenajde :0). Nicméně když to tak čtu tak si říkám jestli, pokud bych už vážně něco z toho potřeboval, nebyla lepší ta kombinace "chytrý" prsten a mobil, který stejně nosíme všichni s sebou tak jako tak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moje oblíbená funkce je spoření a investování. V podstatě místo chytrých hodinek koupíte mechanické hodinky z druhé ruky (po prvním nákupu ztratí cenu) a pak je někdy v budoucnu prodáte, nebo odkážete vnoučatům. Ne že by získaly hodnotu, ale alespoň ji neztratí a stále se budou dát opravit.
Ok, kecám, nikdy jsem to neudělal ale může se to stát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.