CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Chytrý náramek Microsoft Band vás bude monitorovat ve dne v noci

Vydrz zase jen 2 dny, cili na hovno ....
Nekde pisou, ze neni vodotesny, MS primo pise IP67, taky zadna slava teda .....
Jediny kudos za to, ze se nesnazi prezentovat jako "hodinky", ale jenom jako fitness tracker .....

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

"MS primo pise IP67, taky zadna slava teda ....."

IP67 je na takové zařízení naprosto dostatečných. IP68 by bylo zbytečné. Člověk co nikdy nekonstruoval nebo nevidět testy na krytí si může myslet je udělat zařízení s IP67 je jednoduché. Není tomu tak, je to dost složité. V této oblasti mám celkem dost zkušeností. Přes 6 let konstruuji měřící techniku, kde vysoké krytí řešíme celkem často.

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

To ti neverim, je to blbost .... z jednoho prosteho duvodu ...... na trhu jsou vodotesne hodinky o rad levnejsi ..... tohle se vubec nicim nelisi. Ty senzory jsou vevnitr a zbytek je prekryty sklem, neni absolutne zadny duvod, proc by to nemelo byt kompletne vodotesne .......
Nema to slozite zakrytovane USB, jenom magsafe konektor pro nabijeni ..... osobne to povazuju za picovinu, meli k tomu primo dodavat stojanek s QI nabijenim ...
A samozrejme, odizolovat tlacitka (pokud to vubec HW ma, asi jo) muze byt narocnejsi ..... ale poprali se s tim i vyrobci cinskych digitalek za dve kila, tak proc ne microsoft?
Jako IP67 snad staci treba na sprchovani, ale je to dost drahe zarizeni na to, aby nebylo proste vodotesne aspon jako cinske digitalky, nemyslis?

Ale pokud se ukaze, ze v modu hodinek, stopek a kalendare to s obcasnym vyuzitim pro navigaci a ukazovani prichozich hovoru a zprav, vydrzi mesic, tak si je presto koupim:) ....... at se propadnu, i tech 14dni bych asi snesl:)

+1
+22
-1
Je komentář přínosný?

cinske digitalky s krytim IPx8? 8 znamena trvale ponoreni ve vode. Opravdu chci videt ty digitalky za 200, ktere to vydrzi. Vetsina hodinek nevydrzi ani kratke ponoreni do vody.
Ale hlavne ze tomu rozumis.

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem čekal víc než 2 dny, ale na druhou stranu s 200mAh se divy dělat nedají. A paletu různých senzorů to má zatím bezkonkurenční.

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Jako jestli je to porad se zaplym UV pro mereni tepu, tak asi OK ..... ale kdyztak, tak bych to chtel pouzit jenom jako hodinky, pripadne chytre hodinky .... tak jestli treba jen pri obcasne synchronizaci BT (hlavne, abych vedel, kdo mi vola a semtam navigaci) vydrzi treba aspon ten mesic ..... jestli ne, tak smula, ale neberu ....

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.