CDR.cz - Vybráno z IT

Lords of the Fallen se dočká konverze na iOS a Android. Vy vývoji je i druhý díl

Lords Of The Fallen View 01
Před měsícem jsme vám přinesli recenzi Lords of the Fallen, které se mělo posadit na trůn žánru vedle Dark Souls. Vývojáři ze CI Games své dílo považují za úspěch, a proto jíž pracují na pokračování. Nejedná se sice o špatnou hru, ale o vynikající rovněž ne.

Lords of the Fallen je často spojováno s Dark Souls nebo Zaklínačem. V případě prvním jde o podobnost herních principů a v tom druhém zase o shodu jednoho vývojáře z týmu. I když si titul odnášel pouze lehce nadprůměrná hodnocení, vývojáři usoudili, že se jim vyplatí vytvořit i pokračování. Nyní se tvůrci nachází ve fázi konceptuálního návrhu. Takže jsou relativně daleko.

Lords Of The Fallen Screenshot 06

Studio nicméně nezůstává pouze i regulérního druhého dílu. Na oficiálním twitter účtu ohlásilo, že na příští rok plánují vydání Lords of the Fallen pro mobilní zařízení s operačními systémy iOS a Android.

Vzhledem k náročnosti enginu a grafické vyspělosti titulu půjde pravděpodobně o drasticky osekanou verzi nebo si hry vychutnají pouze vlastníci zařízení s nejnovějšími Cortexy a Tegrami K1. Větší výzvou bude pravděpodobně konverze ovládání, které pro "souls-like" tituly představuje kritickou záležitost.

Hned v lednu se fanoušci mohou těšit i na DLC Ancient Labyrinth pro původní hru. Tento balíček přidá nové složitější puzzly, další nepřátele a více míst k prozkoumání. Co si myslíte o konverzích velkých her na mobilní zařízení? Hrajete tituly inspirované Dark Souls?

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Lords of the Fallen se dočká konverze na iOS a Android. Vy vývoji je i druhý díl

Žádné komentáře.